A kisfilm arra hívja fel a figyelmet, hogy Nyugaton veszély tartózkodni, Magyarországon viszont biztonságos.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Észak-Koreában nyomnak hasonló propaganda hazugságokat.
Azt felejti el ez a degenerálta hazaáruló horda, hogy a magyarok járnak külföldön, sőt, egyre többeknek van kinti rokona, barátja.
Mondjuk a szekta nagyját adó nyugdíjasok többsége még nem volt a határon túl, de mindegy is, mert úgysem a szemüknek, hanem szeretett vezetőjüknek hisznek.
Talán egy generációváltás, és szebb lesz az élet itthon is.
Commenter
@Aki Én: Ehhez több genrációváltás kell, szerintem sajnos nem elég az, hogy a szekta gerincét adó nyugdíjasok határontúliak életük végéhez érnek, hisz a családban továbbadják a következő generációnak is a fideszességet. Ehhez a fidesznek is végleg el kell tűnnie a politikai, közéleti süllyesztőben.
Aki Én
@Commenter: Szerintem a mai fiatalabb generáció már világot látottabb, nyitottabb és talán ezáltal kevésbé befolyásolható. A fiatalok túlnyomó többsége rühelli a fideszt, különösen a felsőoktatásban. Ez a fidesznek egyébként nagy bánata állítólag. Képtelenek megszólítani a fiatalokat.
Commenter
@Aki Én: a fidelitasos és a kdnp-s , felházas fiatalokat kivéve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.