A Fenyő János megöletésével gyanúsított sportvezető többször járt külföldön és betartotta a bíróság által elrendelt kényszerintézkedést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár mint tudjuk nem szokása,

de most nagyon igaz dolgokat állított a derék Gyárfás mester

Az az igazság, hogy lehet elkerülte a figyelmemet, vagy mások meg sem említették, de Gyárfás Tamás a Nemzetközi Úszószövetség a FINA alelnöke nyilatkozott Kvangdzsuban (meg kell jegyezzem, hogy az m1-en Gwangju-nak írják) a döntést követően.
Kifejtette, hogy
egyfelől; „formaság volt csak a szavaiás”
továbbá, hogy „a következő budapesti vizes világbajnokság felül fogja tudni múlni a legutóbbit.”, majd hozzáfűzte „a Fürjes Balázs és Wladár Sándor vezette csapat még a 2017-es budapesti rendezést is felül tudja majd múlni 2027-ben” ! =))
Nos ösmervén ártunk és qurmányunk pribékjei egyre pofátlanabb rablási technikáját a költségek vonatkozásában – bár a most lassan két éve voltak után még újabb és újabb költségek merülnek fel, s a teljes összeg felül van a 300 milliárdon - semmi kétségem, hogy felül fogja múlni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.