Akit most nem vettek fel, választhat olyan 2 éves OKJ-s képzést, ami ingyenes, nyelvet tanulhat, ösztöndíjat is kaphat érte, és később pluszpontok is szerezhetők vele a felvételin.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez egy baromsag, es leri rola, hogy orban agyszulemenye - igy akarja enyhiteni a szakemberhianyt. Egyszer es mindenkiorra vegye tudomasul ez a csuti taplo, hogy aki egyetemre akar menni, az valamilyen nagyon nehezen elsajatithato hivatast valasztott,. es minden erejevel azt akarja csinalni.Egy fiatal 24 eves koraig fejlodik ki teljesen fizikailag - eddig tart kb. az a keszsege, hogy konnyen tanul (a vele szuletett B12 vitamin szintjenek koszonhetoen). Ne akarjak, hogy valaki 18 eves koraban, egy sikeres es jol abszolvalt erettsegi utan elmenjen parkettazonak 3-4 evre, es majd csak AZTAN menjen az egyetemre, es legyen belole orvos, ami eredetileg is akart lenni - ez egy nonszensz, egy baromsag, es merenylet az ifjusag ellen! Arrol nem is beszelve, hogy sajat maguk ellen is dolgoznak, mert majd ha ok lesznek betegek, nem lesz orvos a lathataron, akire rabizhatnak magukat es az evjaratukat.
Hulye idiotak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.