Államtitkára szerint olyan kérdéseket kellene feltenni a miniszterelnöknek, amelyből nem süt eleve az elfogultság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egy FRÁSZT azért nem ad interjút, mert nincsenek a válaszai LEÍRVA ELŐRE !!!
Buta mint a segg, papír nélkül még beszélni se tud a ,,FELOLVASÓ MŰVÉSZ,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A csutitetű interjújának egyetlen akadálya van maga a CSUTITETŰ MÉRHETETLEN BUTASÁGA, SÖTÉTSÉGE !!!
papa.49
@tulipan: Az ,,ideszavazgató,, kettős állampolgár, aki nem érzi a bőrén ezeknek a geciknek minden húzását, aki csak a suskát markolja fel a szavazata után, BAJUSZOSSZAR AZOKKAL MINDEN RENDBEN ???
simmering73
"Orbán azért nem ad interjút, mert „az értelmes párbeszédnek vannak feltételei” - és ő nem tud megfelelni ennek a kritériumnak.
Commenter
@papa.49: ezért sem vitázik senkivel nyilvánosan. Se az ellenzékkel se az ellenzéki médiával. Gyurcsány óta komoly fóbiája van a nyilatkozás, a viták és az interjúk terén. Tőlünk nyugatabbra egyetlen politikus sem tölthetne be sokáig ilyen magas tisztséget, aki nem vállalja a nézeteit, politikáját, programját nyilvános TV vitákban és különböző fórumokon.Persze a vitához két vagy több ember kell,és nem bólogató janik. Ráadásul ezek a viták azok amelyek emberközelbe hozzák a politikust, nem pedig az önfeledt önünneplés és halandzsabandzsa, bértapsolók, megvett hívek, és az narancsködös tábor előtt, ahol plusz biodíszletnek ott van még néhány "migráns" neo-náci is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.