Eltelt egy év, de nem találtak változást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Akkor mi van a korházi biztosokkal???
Az egészségügyért felelős államtitkárral??
Kásler úrral???
Talán sürgőssen le kellene mondaniuk!!! Na persze, ha demokráciában élnénk!!!
tudode
Kórházak gazdálkodása ide, vagy oda, olyan mindegy addig, amíg az TÖK ÁSZ nem azzal foglalkozik, hogy a RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓS ÁLLAM, amely ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN működik úgy, ahogy, SZÁZMILLIÁRDOK imígy, amúgy landolnak MAGÁNZSEBEKBE, ahol semmi keresnivalója nem lenne, állami szintem sem
.
www.google.com/search?q=Feljelentett%C3%A9k+a+korm%C3%A1nyt&oq=Feljelentett%C3%A9k&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2j0l3.8157j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.
Amelyet folyamatábrára vittek

------ "Kié legyen a zsé"? Folyamatábrára vitték a NER működését
.
hvg.hu/itthon/20170806_folyamatabra_ner_kleptokracia
.
Hitelét vesztette az ÁSZ azzal "is", hogy ott kotorászik, amelyet az ELHIVATOTTSÁG tart egyben, Kásler szerint évente 34 ezer selejttel, azaz halottal!!!
.
És a SÓHIVATALOK az alkotmány-, vagy milyen biróságtól az TÖK-ÁSZIG takargatják a szennyest, ott kotorászva, ahol NINCS MIT!
Nessy
Ameddig nem változik a finanszírozás, ameddig a fenntartó csak a jelenlegi rendszert "tartja fenn", ameddig évről évre csökken a GDP arányos Eü. költség, addig mit várnak? Ha lesz hatvanhat ellenőr, lehet hogy megspórolnak két forintot, de a betegellátás még így sem fog működni! Tisztelt ÁSZ! Tárgyi és személyi feltételek biztosítása nélkül nem működik semmi! Ezt ön is tudja! Hány fő, és milyen körülmények között, milyen támogatással dolgozik az ÁSZ keretein belül??? Így sem tudnak olyan dolgokkal foglalkozni, ami nem érdeke az államnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok