Závada Pál, új kötete kapcsán szóba került, hogy a múlt elmosása a kormány emlékezetpolitikájában.  Arra szólít fel, hogy hazudjunk kevesebbet. "Ez talán a legelkeserítőbb, hogy magunkban is csalódhatunk, hogy már meg sem lepődünk. A múlt év végén, ez év elején volt egy tüntetéssorozat, fölcsillant némi remény – és ahogy azt is hagytuk kihunyni, ahogy eluralkodott a közöny, az mindnyájunk közös szégyene is. És közben tényleg beszűkülnek a terek. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sem Orbánt, sem pedig Semjént nem kérte fel senki arra, hogy megpróbálják megmenteni a magyar kultúrát. Különösen akkor nem, amikor bármihez is nyúljanak nemzethy kormányunk tagjai, rombolás lesz a vége. Orbán egymaga több pusztítást végzett ezen a területen, mint bármely más, rendszerváltás utáni miniszterelnök. Ha valakitől tehát valóban érdemes féltenünk saját kultúránkat és hagyományainkat, az pont Orbán és elvtársai.
Nessy
Závada Pál is tiltó listára fog kerülni Esterházy mellett a Takaró féle NAT irodalom oktatásában!
tudode
Szinte minden szinten annál nem lehet nagyobb kárt tenni egy országnak, amikor a DICSŐSÉGES NAGYURAK a gazdaságot ejtik fogságba:

---- Haveri cégek a közbeszerzési hálózatokban
.
g7.hu/kozelet/20190808/haveri-cegek-a-kozbeszerzesi-halozatokban/?utm_source=HL&utm_campaign=HL20190810
.
A bamba nép pedig asszisztál EZEKNEK a politikai szélhámoSOKKNAK!
tudode
Azért az sem semmi!
.
És CSODÁK vannak:.
.
----- Nyolc ábra egy hazai csodáról.g7.hu/kozelet/20190521/nyolc-abra-egy-magyar-csodarol/
.
A felcsúti kRÉM ad a kultúrának, a tudománynak, ami marad -- a morzsiKÁKAT!
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.