Itt az év eddigi legerősebb ígérete.

Lázár János: Aki közénk tartozik, annak lesz munkája

Makón járt a hétvégén Lázár János, hogy besegítsen a kormánypárti polgármester, Farkas Éva kampányába – írja a 444.hu.

A térség országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón a MakóiTV beszámolója szerint a kormánypárt támogatásáért cserébe gáláns ígéretet tett:

"Mi a Fideszben soha nem pozíciót, hanem munkát ajánlunk mindenkinek. Aki csatlakozik hozzánk vagy aki közénk tartozik, arra számíthat, hogy mindenkinek lesz munkája. Azoknak is, akik a képviselő-testületekben dolgoznak, azoknak is, akik a városházán és azoknak is, akik civilként segítik ennek a közösségnek a boldogulását."

- mondta Lázár.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Semmi új. Nyílt zsarolás.
A napokban jelentette be a volt szerencse kerekes műsorvezető (valami Viktor?), hogy indul a fidesz támogatásával. Megkérdezték, hogy miért lenne ő jobb polgármester. Annyit nyögött ki, hogy mert ő ismeri azokat a telefonszámokat amik kellhetnek a sikeres pályázatokhoz.
Hát ez is egy beismerése annak, hogy a NER mindenhol ott van és a fideszeseknek kedvez. Ugyanakkor érdekes mód vannak nem fideszes települések amik köszönik szépen, nagyon jól megvannak azon bizonyos telefonszámok nélkül is. Igaz azoknak a polgármestereknek valódi városvezetői munkát kell végezniük nap mint nap és nem csak telefonszámokat hívogatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Hódmezővásárhelyen a jobb keze,Hegedűs Zoltán már bekattant.Totál elmebeteg lett.Az utcán kóvályog,magában beszél,mutogat,hadonászik. Nem olyan messze lakik tőlünk és a szomszédjai is mondták. Nem Önként vonult ki a politikából,mint ahogy azt megpróbálta előadni.Erősen javasolt elmeorvosi utasításra és a Fideszes városvezetők erős ajánlásával ment tokkant nyugdíjba. Neki nehéz volt a 180 fokos fordulat.Valamikor ugyan olyan jó ember volt mint Lázár János volt,csak Polgármesterként.Mind a ketten jó emberek voltak,de a pénz és a karrier mind a kettőből állatot csinált. hegedűs ezt nem bírta bele rokkant.Lázár sem bírja sokáig.A Vásárhelyi emberek közé már be sem mer menni. Márki-Zay Péter Polgármesterré választása előtt rengeteget lehetett látni a városban.Most hónapok óta ide legalább is nem jön. Makóra még el mer menni,bár ott sem csípik az emberek.Tudják mit tett a saját városával és tudják,hogy kinek feküdt le a hatalomért. A cseppet sem hálás Orbánt szolgálta ki,miközben az lapátra tette,csak azért,mert Vásárhely már nem Fideszes város. Nem is lesz az soha. Most bár szegény a város,de jó Polgármesterünk van.
kokopelli
...aki nincs velünk,az nincs is! Vettétek gyökerek?!...(L.Jani: §1/Bek.:1)
Eladott Ország
@kokopelli: a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fimg.index.hu%2Fimgfrm%2F1%2F4%2F0%2F6%2FMED_0014971406.png&key=7WJvzkXXUw2yXMXAD0iURA&w=6*00&h=300
Ki g*ci még itt? uploads.disquscdn.com/images/02dbf6a13f0888f89bd48f2712534601093777973faff19c1f7eae982fef1c9b.jpg?w=600&h=400
Ez pontosan ugyanazt jelenti, amit a senkit nem hagyunk az út szélén szlogen is jelentett a hőskorában és azóta is. Aki velünk van, aki lojális, aki nem beszél ki a kánonból, aki szervilis és húzza az igát, az számíthat ránk. Aki nincs velünk, az vagy nincs, vagy nem lesz, mert belerugdaljuk az árokba, tönkretesszük, lejáratjuk, kicsináljuk. Majd a pofájába vágjuk, hogy annyit is ér. Nem bonyolult. Köszönjük Lázár elvtárspajtásnak, hogy mikor már majdnem megfeledkeztünk volna róla, eszünkbe juttatta, hogy nem véletlenül ő a fideszes arrogancia és cinizmus koronázatlan királyainak egyik legkirályabbja a maffiában.
m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A1bor.jpg
staro2
Neked is lesz munkád jani!
A Csillagban egész jó bútorgyár működik, csinálhatsz hokedlit!!!
kokopelli
@Eladott Ország: az "övéit" nem a munka,hanem a fizetés érdekli! (nem ugyanaz) (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.