A jövőben jobban megoszlanak a feladatok a megbízható NER-üzletemberek között. De azért nem lesz Simicska Lajos a volt felcsúti polgármesterből.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha már az aláírás is nehezére megy neki, ki kell nevezni egy alteregót, aki aláír helyette. Elég, ha a stróman és a csúti bűnöző cigány gazdija a milliárdokat számolja, hogy bele ne szakadjanak a munkába. Biztos vagyok benne, hogy a megfelelő konstrukció már ki van dolgozva, és a cucc úgy, ahogy van a Nevét - Nem - Lehet - Kimondani - hoz kerül a megfelelő időben. De azért a seggarcnak is fog maradni valami.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/lorincs.png
tudode
No akkor megállapítható, hogy FELCSÚT LEKÉPEZI a kleptokrácia lényegét!
.
Miért is!
.
Amiatt, mert 2011-ben a DEMOKRATIKUSAN MEGVÁLASZTOTT Varga György polgármestert mesztette ŐFÉLESÉGE exvarga törvénnyel amiatt, mert egy 200 milliós cuccot nem volt hajlandó 20 milláért áruba bocsátani a Felcsút kRÉMJÉNEK:
.
--- „Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
.
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
.
Aztán folyt orrba, szájba, pacekba
.
---- Újgazdagsági mechanizmus
.
hvg.hu/hetilap/2014.11/201411_nemzeti_oligarchak_ujgazdagsagi_mechanizmus
.
Aztán Lölö látszólag gazdagabb lett mint II. Erzsébet
.
Nehogymá el kelljen számolni polgármesterként ÓSZERESKÉNT, a bánt tudja miért, az ŐFÉLESÉGE leváltatta
.
Oszt'
.
--- Elmaradt Mészáros Lőrinc búcsúbeszéde
.
444.hu/2018/04/24/elmaradt-meszaros-lorinc-bucsubeszede
.
"Remélhetőleg" Schasle meghálálja az IKERTESÓJÁNAK azt is, hogy még a MÉDIÁS GONDOLATA miatt is akkorát bukott, mint egy ólajtó, miközben a PROTOTYPUST hazájában szentté avatják
.
--- Szerencsejáték-ügyben is nyomoznak Strache ellen
.
hu.euronews.com/2019/08/14/szerencsejatek-ugyben-is-nyomoznak-strache-ellen?utm_source=newsletter&utm_medium=hu&utm_content=szerencsejatek-ugyben-is-nyomoznak-strache-ellen&_ope=eyJndWlkIjoiOTA1MjMzMTg0OWRlMzE1YWIyNzAyMmUwMDljMmI5ZDkifQ%3D%3D
.
Mr Lölö huszár közben belegebed abba, amivel az ÓSZERES megterhelte az IQ-ját!
.
És a NÉPMESE folytatódik!!!
Eladott Ország
A betyárját, micsoda hálózata van ennek a Mészárosnak! Rákíván valamire, aztán súg neki valaki: figyelj, Lőrinc, csípd meg! Nem is hiszem el, hogy nem működik napjainkban a K-vonal, ami Gerő Ernő kezdeményezésére a kommunista elit egyik kiszolgálója volt. Mert ma ebben a hatalmi hierarchiában érdekes módon – az államigazgatástól, a cégeken át a magánszemélyekig – mindenkinek Mészáros jut eszébe. Ha pénz szaglik. Ne legyünk kicsinyesek, halad a világ, benne Magyarország meg pláne. Nevezzük át a bennfentesnek gyors információs készülékét O-vonalnak. Orbán mozgatja a forintokat, eurókat, dollárokat, svájci frankokat – magának és burzsuj, leendő burzsuj pajtásainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.