Az erről szóló határozat megjelent a közlönyben. Nem tudni, lesz-e utódjuk. Pont egy héttel ezelőtt jelentette be Gulyás Gergely, hogy jelentősen átalakul az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetősége: távozik államtitkári posztjáról Kara Ákos infokommunikációs és fogyasztóvédelemért, illetve Weingartner Balázs fenntarthatóságért felelős államtitkár.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tényleg zavaró lehetett, hogy az eredeti indoknak megfelelő - értsd legalább elvben a minisztérium eredeti feladatira kinevezett - alvezérek vannak Palkovics bandájában! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Palkovics kis-gömböc összetett lélek

vagy csak nagyon zavarta, hogy állandóan arra emlékeztetik, hogy mire szólt a jogosítványa

A napokban derült ki, hogy „jelentősen átalakul az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetősége”. Ami már magában is érdekes, hisz azért annyira nem régen rittyentették. Ráadásul „távozik államtitkári posztjáról Kara Ákos infokommunikációs és fogyasztóvédelemért, illetve Weingartner Balázs fenntarthatóságért felelős államtitkár.”. Amik bárhogy is nézem a minisztérium szükségessége két legfontosabb területe volt. Ehhez jön, hogy „Nem tudni, lesz-e utódjuk”. Nem, nem csak a hivatalos bejelentő Gulyás mester (az egy külön pikantéria, hogy miért is nem a derék Palkovics), de a hivatalos közlemény sem tesz róla említést. Sőt eges rálátok szerint a terület degradálódik. Igaz ezen források speciális értelmet látnak Palkovics háttérben maradásában is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.