Van, aki szerint Tarlós István már nyugdíjba mehetne, más viszont azt mondja, necces, hogy Karácsony Gergely megveri-e a főpolgármestert. Karácsony Gergely szombat délután nyitotta a kampányt, Dés Lászlóval és Szabó Kimmel Tamással.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bár csak ez lenne a legnagyobb gond

egy újabb fogalomzavaros gondolat a politikusok csereberéje kapcsán

Mindenek előtt külön elisnerés a képért, amit a portál mellékelt a cikkhez:A hvg.hu „"Necces Tarlós leváltása" - videónk Karácsony kampánynyitójáról” címmel számol be arról, hogy Karácsony hivatalosan is megkezdte a kampányát.
Hic & nunc nem foglakozom sem az eseménnyel, sem annak sikere lehetőségeivel, még csak magával az apropóval, az önkormányzati választással sem. Kizárólag a hazai nyelvújítás – amit a magamfajta megrögzött konzervatív polgár egyértelműen durva nyelv rongálásként élek meg, az alapműveltség retardációja részeként – egy újabb szörnyszülöttjével. Hát igen a „leváltás” kifejezéssel van a gond, hisz szó sincs róla, lévén csupán lejárt a mandátuma.
Na jó ne legyünk ennyire merevek, közelében sincs a másik hasonló születésű szörnyűség a „bukott”-hoz képest. Ami manapság ártunk és qurmányunk propagandistái szótárában, már nem csak azt jelenti, hogy – persze csak a nekik nem tetszők esetén – ha valakinek lejárt a mandátum és nem kerül újraválasztásra, az bukott. Hanem például Jean-Claude Juncker, sőt az egész EC is bukott, miközben a biztosoknak mintegy a fele újrázik, legalább is újra lett jelölve! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.