Kiugrott a lépcsőházból és meghalt egy férfi a Heim Pál Kórházban. Hétfőn 14 óra 44 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi egy VIII. kerületi kórház lépcsőházából leugrott és a helyszínen életét vesztette – közölte a BRFK sajtóosztálya a 24.hu megkeresésére. A portál úgy tudja, hogy a tragédia a Heim Pál Gyermekkórházban történt, és az áldozat egy idős férfi. A rendőrség hozzátette: bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indít, hogy vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Én nem is hiszem, hogy öngyilkosság volt.
Eladott Ország
A már korábban is említett gazdasági sikereknek már kézzelfogható eredményei is vannak. Erről pedig nem más, mint az újra a kormány kezébe került HírTv számolt be. A mértékadó és minden értelemben független Karc FM műsorában egy munkapiaci szakértő nyilatkozott meg, aki szerint rekord alacsony szinten van a nélkülözők száma Magyarországon. Mi örömhír, ha nem ez? Szegénység mint olyan, szinte már nem is létezik. Azt pedig tudjuk – mert megmondták -, hogy aki éhezik, az csakis saját maga tehet erről. Gondolom a nélkülözés és a szegénység is valahogy így működhet. Az állam ugyanis mindent megtesz azért, hogy a nélkülözők száma csökkenjen. A statisztikákból is milyen jól sikerült eltüntetni őket, nem? Ilyen ez, ha egy országnak olyan kormánya van, amely a népéért bármire képes.
hirtv.hu/ahirtvhirei/szakerto-rekordalacsony-a-nelkulozok-szama-magyarorszagon-2465563

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.