Brüsszel az elmúlt években bevándorlást ösztönző politikát folytatott azzal, hogy százezrek és milliók számára adott gyakorlatilag meghívást Európába, és teljes mértékben kiszolgáltatta a kontinenst – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek kedden, hozzátette: meg kell változtatni Európa migrációs politikáját.

Szijjártó: jelenleg Magyarország védi az EU külső határát

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Nasszer Kamel, a Mediterrán Unió főtitkára kezet fog a Bledi Stratégiai Fórumon 2019. szeptember 3-án. MTI/KKM/Mitko Sztijcsev

A szlovéniai Bledben rendezett stratégiai konferencia második napján a miniszter elmondta: ma kizárólag az Európai Unió (EU) és Törökország között létrejött, az illegális migráció feltartóztatásáról szóló megállapodás jelent valami fajta védelmet.

Amennyiben ez a megállapodás valamilyen oknál fogva nem fog működni a jövőben, akkor százezrek és milliók fognak Európába özönleni, őket pedig a nyugat-balkáni országok egészen biztosan nem fogják tudni feltartóztatni

- hangsúlyozta a tárcavezető.

Kiemelte:

jelenleg Magyarország védi az EU külső határát.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Toporzék ! Mit védetek ti? Beszéljünk akkor schengeni határról- meg az ellenőrizetlen kötvényeseitekről. Beszéljünk az orosz kémbankról.Ti nem véditek Európát, hanem eláruljátok - valamivel többért, mint harminc ezüst.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Szeparepa2: ...a baromság csak a saját klientélnek szól! Egy 5. osztályos lurkó utána tud nézni a papa "autós-
atlaszában",hogy mit védhet Európában M.o.! ...semmit,vagy csak annak a felét?
F_Viktor
"...százezrek és milliók számára adott gyakorlatilag meghívást Európába, és teljes mértékben kiszolgáltatta a kontinenst ..."

Mintha éppen ezek a szarjankók szabadítottak volna 1 millió menekültet Németországra, 50-55 ezer fizetős menekültet, maffiózót Európára, illetve titkolt számú ukrán bűnözőt magyar vízummal a kontinensre.
F_Viktor
@Macskaszem: @Aki Én: A kerítés csak a közpénz lopást szolgálta/szolgálja.

"Határkerítés: mi került ezen 270 milliárdba?"
magyarugyved.blog.hu/2017/09/03/hatarkerites_mi_kerult_ezen_270_milliardba
nevemnick
Kispajtás, a legelrettentőbb (és akkor beszélhetnénk határvédelemről) az lenne, ha életetek végéig a főnökök főnökével és te miniszterként, valamint többi miniszterekkel és a fidesz képviselőivel együtt, kiállnátok a kerítés mellé, a ,,rezsi-kém szisszancs" meg mint a seggberugott villám közlekedne le-föl a pengésdrót mentén.
Na, ez lenne hatásos...
papa.49
Szargyártó megint szalajt a lánc a tökfejedben !!!
Aki Én
Ez annyira vicces volt, hogy még a buta szekta sem szól hozzá. Ezt már talán ők is érzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.