A kormány célja, hogy a magyarok a jó minőségű élelmiszereket válasszák a boltok polcairól. Ehhez nyújt segítséget az Élelmiszerkönyv – mondta a hvg.hu-nak Bognár Lajos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez tényleg komoly baljós árnyék

ártunk és qurmányunk ma virsli után a sajtokat is megrendszabályozza

„A kormány célja, hogy a magyarok a jó minőségű élelmiszereket válasszák a boltok polcairól. Ehhez nyújt segítséget az Élelmiszerkönyv - mondta a hvg.hu-nak Bognár Lajos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára.” – írja a napi.hu. Amihez az illetékes NER-társ hozzátette: „A hústermékek után most tervezzük a tejtermékek esetében az előírások bővítését, például a legnépszerűbb sajtféleség, a trappista sajt élelmiszerkönyvi szabályozását. ”!
Nos ami azt illeti a virslikkel történtek valóban elrettentő példának tűnnek. A gyenge minősége, de olcsó virslik eltűntek, illetve kicsit jobbak lettek, de legalább 50%-al drágábbak is. Ráadásul az drágábbak is jelentősen drágultak, miközben a minőségük nem javult, sőt néhányé kifejezetten gyengült.
Ehhez járulhat annak veszélye is, hogy mi lesz a standard? Nagyon jó példa a piacon az egyik legdrágább sajt ami trappista néven árusítanak, a mizo. Aminek nem csak a trappistához, de a sajthoz is nagyon kevés köze van; íztelen, gumiszerű massza! =))
vacsi
"A kormány célja, hogy a magyarok a jó minőségű élelmiszereket válasszák a boltok polcairól. Ehhez nyújt segítséget az Élelmiszerkönyv"
Komoly segítséget nyújthat pl. a bérek emelése, a nyugdíjak törvényes megállapítása, emelése, stb... Különben a magyar az árak alapján dönt!
papa.49
Akkor ezután már csak a németektől, hollandoktól származó trappista sajtot lehet megvenni !!!
Amihez ez az impotens, segg buta, hülye banda hozzányúlt az csak SZARRÁ VÁLT utána !!!
1magyar
Ehhez szigorú ellenőrzés és szükséges lenne, valóban betartják -e a gyártók a törvényt!
RonaGyuri
a derék cenzor nem csak origo függő, de utólag is töröll!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.