Bár Gyurcsány Ferenc közösségi oldalainak követése önmagában a mazochizmus egy formájának tekinthető, de a legnagyobb őszödi böszme újra és újra gondoskodik róla, hogy felkavarja a hazai közélet állóvizét. Újabban a bukott miniszterelnök azt mutatja be, hogy kampánykörútjai során fiatalokkal találkozik, akik nagy lelkesedéssel találkoznak vele és kérdezik őt a világ nagy dolgairól. Nyilvánvaló, hogy az ország legelutasítottabb politikusa nem szexuális hajlamai okán találkozik gyerekekkel ezeken az összejöveteleken, azonban a DK kampányának valódi célja már nagyon is a politikai pedofília tárgykörébe sorolható. A magyar közélet Bonnie és Clyde-jaként leírható Dobrev-Gyurcsány házaspár aktivitása az EP-kampány idején nőtt meg látványosan, amikor is a sok tekintetben már megfáradó férj rendíthetetlen előrehaladásának zászlaját Bonnieként Klára asszony vette át. Utólag már tudjuk azt is, hogy ez a húzás másik három Fletó-tábor béli delikvenst juttatott zsíros brüsszeli álláshoz...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Gyurcsány társaságában fiatal felnőttek láthatók a képen, a fitymaszok ,aberrációja, hogy óvodákba, iskolákba járnak apró gyerekeket molesztálni. Orbán még pénzbírságot is kapott érte bazdmeg büdös halfarok.
RonaGyuri
@Macskaszem: de ezt ők szeretik, nem hiába nyalnak a pedofil papoknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.