Összekeverték a föld alatti tartályokban az üzemanyagot.

A budapesti Füredi úton lévő Shell benzinkútnál felcseréltek két különböző üzemanyagot. Most azon autósok jelentkezését várják, akik rossz üzemanyagot tankoltak a véletlen hiba miatt.

Majdnem két napig nem tudtak a kúton a szerencsétlen történtekről, ugyanis mint kiderült, a gázolaj helyett benzint, a benzin helyett pedig gázolajat tettek a földalatti tartályokba.

Megtörtént minden autós rémálma

A Shell benzinkút saját Facebook-oldalán ismerte el a tévedést, mint írták, szeptember 20-án, pénteken, amikor az üzemanyagot kiszállították, akkor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok felcserélődtek a kutak földalatti tartályának feltöltése közben.

Így, aki azon a napon, egészen szeptember 22-e 17:40-ig ebből a két üzemanyag valamelyikéből tankolt az említett kúton, haladéktalanul jelentkezzenek a Shellnél, mert a rossz üzemanyag műszaki hibát eredményezhet a járműveknél. Továbbá azt is hozzátették a hiba elhárítását már megkezdték, a többi kúton pedig a megszokott módon folyik a kiszolgálás.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(index.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Már nem előszőr fordúl ilyen elő ! Igaz tévedni emberi dolog , de a mai technikai feltételek mellett ezt nem szabadna ! De az is érdekes, hogy ha tankolom az autómat egyből érezni a benzin szagát és a gázolaj szaga teljesen más ! Mondjuk én erre is figyelek, hiszen mindíg én töltöm a benzint és már ahogyan elindúl az üzemanyag egyből jön ki a szaga ! Még ha be van dugúlva az orr akkor is érezni ! És azonnal lelehet állítani.
Fantomasz
Ez a kis tévedés elég sokba fog kerülni ,bár a shellnek ez 2 forint lefelé kerekítve .
Fantomasz
Hivatalos :
A klacskás tankeres 6500 litert hozott mind két üzemanyagból ,összekeverte (elnézte) és félrefejtette .
A tárolóban volt üzemanyag tehát akik tankoltak azok kevert kraftal járnak , az autó egy idő után megáll és
Game Over !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.