Az adakozó szeretné megőrizni névtelenségét, de annyi kiderült, ismert emberről van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@picike1: 13:03 Félreértés ne essék, egyáltalán nem irigylem, hogy valakinek ennyi pénz nem hiányzik a saját "háztartásából", főleg ugy, hogy képes adni, segiteni egy idegennek!! Én mondjuk az életem munkájával sem tudtam a 10 %-át sem összegyüjteni. De mindentől függetlenül: le a kalappal, emberségből csillagos 5-re "vizsgázott"... szerintem.
Aki Én
@szegfue: ...hát, megtörtént a ,,váratlan"
Szerinted mennyire életszerű, hogy a hálás anyuka telibeszarja az adakozó határozott kérését, és még aznap kikürtöli a nevét?
Mészáros neve egybeforrt a fidesszel és orbánnal, ilyenkor, választások előtt pedig jól jön egy kis pozitív megítélés.
szegfue
@Aki Én: Hát meg!!! Fogadni mertem volna, hogy nem Mészáros volt!! Eddig még sohasem adott (egy ismerősöm is kért tőle egy uj eljárásos pajzsmütétre 1 mill. körüli összeget, még csak nem is válaszolt), aztán ott van még, hogy az alkalmazottjait a minimálbéren foglalkoztatja (persze tudom, hogy ennek nincs köze az adakozáshoz!)... vagyis ugy gondoltam szociálisan nem "érzékeny". Bújkál bennem az "ördög"... magánvagyonából (vagyis adózott pénzéből), vagy a cégből adott? Nem kedvelem ezt az embert sem, de igyekszem mindentől elvonatkoztatva pozitivan megitélni a mostani adakozását. Bár furcsa, hogy az anyuka a kérés ellenére "kikotyogta" a nevét, de valószinüleg örömömben én is ezt tettem volna...Még az is lehet, hogy ez volt a "forgatókönyv", amibe vélhetően én is belementem volna... hiszen a gyermekemről van szó, igy a hovatartozás teljesen mindegy.
Aki Én
@szegfue: Nem tudhatjuk pontosan mi történt, de mindenképpen sántít a dolog. Ha valaki engem támogat, akkor az a minimum, hogy tiszteletben tartom a kérését.
Az is érdekes, hogy erre a változatra azért számítottunk.
Nyilván nem Mészáros saját döntése volt, ha egyáltalán valóban igaz a sztori, mert a pénz nem is az övé. Biztos van személyes lehetősége a költekezésre, de nem gondolom, hogy ekkora összeg. Ha valóban ő(?) volt, akkor az nyilvánvaló propaganda. Különösen úgy, hogy ,,véletlenül" órák alatt kiderült Pontosabban nem csak úgy kiderült valami kutató munka vagy tényfeltárás útján, hanem a legérintettebb személy mondta bele a világba a kérés ellenére.
Természetesen örömteli, és az a legfontosabb, hogy a kisgyerek megkaphatja a gyógyszert, de ha kiderül, hogy ezt is propagandára használják fel, arra nincsenek szavak.
Mert valljuk be, ez így egy kicsit ,,érdekes".
szegfue
@Aki Én: Egyetértek! Örülök is a kisgyerek miatt... meg azért vannak kétségeim is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.