Nőtt a természetes fogyás mértéke 2019 első hét hónapjában, miután 2,2 százalékkal kevesebb gyerek született és 0,8 százalékkal többen haltak meg a múlt év azonos időszakához képest – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A 2018-as kormányzati Családok éve programsorozat után 2019 első hét hónapjában 50 278 gyermek született, 1111-gyel...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Bukott a szart. A várakozásoknak megfelelően alakult.

,,Az Orbán-kormány 2018-at a családok évének nyilvánította. A napokban napvilágra került céges beszámolók alapján az látszik, hogy Orbán Viktor szűkebb környezetének – családtagjainak és jó barátjának, Mészáros Lőrincnek, valamint az ő családjának – valóban kiváló éve volt a tavalyi. Összesen legalább 100 milliárd forint adózott nyereséget termeltek az érdekeltségükben levő vállalatok, és a pénz jelentős részét nem is hagyták benn a cégekben, lapunk becslése szerint – tulajdonrészüknek megfelelően – mintegy 50 milliárd forintot vettek ki osztalék formájában."

24.hu/fn/gazdasag/2019/06/06/100-milliardot-fialtak-az-orban-es-a-meszaros-csalad-cegei/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@Yoda69: Belátom, hogy a liberálisok bármiféle összehasonlításban alul maradnának. Kivéve talán a bosszúálló vérszomjat! :-)
reagens
@Aki Én: Nem minősítgetlek! Tudod te azt! :-)))))))))))))))))))))
reagens
@Clavigo: Igen! Délelőtt kinyomtam egy méretes liberálist! :-)))))))))))))))))))))))))
Clavigo
@reagens: Remélem a küszöbre,,,,,ahogy otthon hozzá szoktál.
reagens
@Clavigo: Legalább humorod van, te szerencsétlen! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.