Pedig egy sort sem olvastak be az M1 műsorában a székházügyben született bírósági ítéletből, csak ironizáltak a képviselőkön.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Az első intézkedéseinek egyike volt ennek a nyomorult kormánynak, hogy rátelepedett a közszolgálati médiára, és teljesen uralma alá vette. Majd sorban bekebelezte a többi helyi médiát is. Egy oltári hazugság volt, hogy a médiában baloldali túlsúly van, ez már 2010-ben sem volt így. Az ellenzéknek a médiával kell kezdenie, azt kell egyensúlyba hozni. Ehhez az ellenzéki szavazóknak, a civileknek, és mindenkinek, akinek nem mosták át az agyát fideszék, segítséget kell adnunk! És nem elég internetes honlapokon egyetérteni az ellenzéki politikusokkal. Mindenki próbálja kitalálni, ő hogyan tud ehhez valamit hozzátenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.