Néhány héttel azelőtt, hogy – a szexvideókat szivárogtató névtelen blogger szerint 2018 májusában – Borkai Zsolt győri fideszes polgármester és barátja, Rákosfalvy Zoltán ügyvéd legalább három nő társaságában orgiázott egy adriai jacht fedélzetén, 250 millió forintos osztalékot vett ki az Immobilien Trade Center Kft.-ből a luxemburgi tulajdonos képviselője. Volt miből: a hivatalos beszámoló szerint a kivétel után is maradt majdnem három és fél milliárd forint a Rákosfalvyhoz is köthető cég eredménytartalékában.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szóval nem a félrebaszás itt az érdekesség.
namihami
Mivel ez a szerényebbek közül való volt, most ennyi is elég lett. Tudni kell a pénzt megfogni és jól beosztani.
Most a jelenlevők is egyszerű, jövendőbeli vállalkozólánykák voltak, akik ezzel csak profiljuk bővítést próbálták. Jobb társaság esetén a költség módosulhat...
Yoda69
Es ez csak a jeghegy csucsa. Most kepzeljuk el mennyi kozpenzt tuntethetnek el orbanek es tarsai. Kimondani is lehetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.