Akadozik a kártyás vásárlás, nem megy a netbank.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@reagens: En inkabb borkai pucer seggen lattam a fertot, de azt nagyon. ...:o))) Legyel ra kurva buszke, hogy o a kereszteny es szabaddemokrata... Mert most valami ilyen ideologiaba csapott at a puhos posvanyosi foldreszallasakor...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Csak nem a választási csapat ???
Akkor nagy baj lesz !!!
karma1
@papa.49: Most akartam ide irni, hogy kezdodik a bunti... Es azert az OTP-nel, mert a csanyi a konnyen elerheto... Mostantol mindent szabotalni fognak, ahogyan folyton tettek, amikor ellenzekben voltak. Ha legkozelebb valasztasok lesznek, 2022-ben, akkor a fideszt nem ellenzekbe, hanem a BORTONBE es a SULLYESZTOBE kell lehuzni - egyszeruen be kell tiltani a mukodeset, mert ok nem part, hanem bunszovetkezet, nagy ertekre elkovetve, hazaarulassal megspekelve
nemkati
Remélem Csányi most forog a karosszékében!
reagens
Csal a Fidesz! :-)))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@karma1: Remélem addig se húzzák már, tudod ez pont olyan mint mikor a gátat lerombolja a víz, az első erecske megjelenése után már csak idő kérdése mikor omlik össze, mert az biztos, hogy összeomlik!!!
MOST MEGJELENT AZ ÉPÍTMÉNY (fütyisz) FALÁN AZ ELSŐ ERECSKE, ÉN VÁROM A FOLYTATÁST !!!
karma1
@nemkati: Pedig ha muszajbol kell neki hibakat rakni a rendszerbe, akkor az az o lovejat fogja megroviditeni - bar a vagyonat leginkabb orbannak koszonheti, tehat most jott be Virag elvtars mondata: "Pelikan elvtars, egyszer majd kerunk magatol valamit" Ahogy elnezem, most kell majd mindenkinek a husegerol biztositani a puhost, es ez nemcsak egy orban fulebe elsuttogott "en hu vagyok hozzad, uram, meg a NER-hez", hanem most kezd el kokemenyen a zsebukbe is nyulniuk... Mindig mondtam, hogy van Isten, aki igazsagos lesz, csak egy kicsit varni kell ra...ha most kibasznak az EPP-bol is, akkor orban alol vegleg kihuznak a szonyeget. (Mar elesedik a dolog, mert orban masik jeloltjet, akit trocsanyi helyett kuldott, mar elbol nem fogadtak el, hihi)
karma1
@papa.49: Be fog az jonni,...Mar nem is olyan sokara...:o))))
nemkati
@reagens: A magyaroknak nem kell ez a bűnbanda. Szép lassan eltakarítjuk őket. A hazaárulók még egy darabig kapálóznak és nyüszítenek, csak sajnálni tudom őket.
papa.49
@nemkati: Miattam akár a guta is megütheti !!!
papa.49
@nemkati: Takarékra vannak állítva )))))))))))
nemkati
@karma1: Ha így van, akkor most csak annyi fog történni, hogy a lopott pénz egy része mások zsebébe fog vándorolni.
reagens
@nemkati: Ne aggódj! Eltakarítjuk a hazaárulókat! :-)))))))))))))))))))))))
nemkati
@reagens: Nocsak, magaddal kezded? :) Mi már elkezdtük tegnap.
reagens
@nemkati: :-)

Virágzott a liberális fertő Budapesten a FIDESZ engedélyével és finanszírozásával. Az eredmény a MOMENTUM térnyerése. Nem lehet büntetlenül hazafias lózungokat fújni és eltűrni a szándékos társadalom rombolók tevékenységét. S ha még csak tűrték volna, de a védelmük mellett, a finanszírozásukkal végezték az agymosást. Az eredmény önmagáért beszél!
karma1
@reagens: En inkabb borkai pucer seggen lattam a fertot, de azt nagyon. ...:o))) Legyel ra kurva buszke, hogy o a kereszteny es szabaddemokrata... Mert most valami ilyen ideologiaba csapott at a puhos posvanyosi foldreszallasakor...:o))))
reagens
@karma1: Nekem nincs bajom azzal, hogy Borkai a szabadságát mivel üti el. Sőt! Nem egy kis buzi és ez már pozitívum! :-)
kereső
@reagens: ja, csak az "élvezetét" mással fizetteti ki. Amúgy meg milyen keresztény az ilyen qrvapecér? Nem úgy szól a tizből az egyik- "ne paráználkodj"! De hát nektek, erkölcs nélkülieknek ez inponál. Ezért vagytok fidessesek-és ezért imádjátok a NER-t=orbánt. A gerincetek helyén meg valami nyúlós kocsonyás anyag van- tanulhatnátaok a házatlan csigától.mert hozzátok képest az is gerinces.
reagens
@kereső: Kíváncsi lennék, honnan tudod, hogy Borkai buliját ki fizette? Ott voltál te is? :-)))))))))))))))
Az erkölcsről meg nem kéne papolni. A gerincet emlegetni ellenzéki körökben, nem nevetséges, hanem röhejes! :-)
karma1
@reagens: Hulye. Az se zavar, hogy a te lovedbol csinalja, amit toled von el? Az sem zavar, hogy neked lehet hogy egy 20 eves suzukid van, neki meg 2 maganrepuloje, horvatorszagi yachtja? Gondolod, hogy a havi 250 000 forintos olimpiai jaradekabol sporolta ossze? Agymosott beteg idiota fideszes vagy... Maradj is ilyen, legalabb sajat magadat tudod lehuzni a retyon, mert pont annyi eszed marad csak.
kereső
@reagens: elismerte.Nem figyelsz, nagy vadász. Ejnye-ejnye.Miért ne papolhatnék erkölcsről, gerincről? Elég baj az, hogy fidesses körökben hiánycikk mind a kettő. Valahogy elhagyták a NER felé félúton. Az enyém meg köszöni szépen, jól van mindkettő.
reagens
@karma1: Mégis, mi vagy te? Adóellenőr? Jósnő? Mágus?
Honnan tudod, hogy kinek miből mire van pénze?
A mocskos száddal meg próbáld meg a maorikat kényeztetni. Biztos élvezné a sok ősi kultúrával rendelkező emberevő! :-))))))))))))))))
reagens
@kereső: Ne álszenteskedj már! :-) Nem áll jól neked!:-)
karma1
@reagens: pont, ahogy irod: adoellenor, josno, magus, es a maorik vedelme alatt allok - es ezert kepzeld, nem kell semmit sem tennem, csak normalis emberkent kezelni oket! De ez a te agyadig ugysem, jut el, ugyhogy nem is foglalkozom veled tovabb... Pont annyi vagy, amennyi - egy filleres, 10 IQ-s futyi$$ troll...:)
reagens
@karma1: Tényleg, csak egy kérdésem lenne hozzád! Jó ilyen tapló, személyeskedő hígagyúnak lenni, vagy néha azért gondolkozol is? :-))))))))))))))
silber13
@reagens: Karmától azt kapod, amit megérdemelsz! Se nem többet, sem kevesebbet.
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!
karma1
@durbincs: Buzikam, te egyenlore fossal a radkuldott ugyvedtol - mert megerdemled. @silber13: -rol meg ugy altalaban mindenkirol pattanj le, te kis tetves secus - jo sokaig hallgattal, hogy befenyitettek... Ez van, osszeszarjatok magatokat egy pillanat alatt, ha valaki normalis emberkent reagal a szemetsegeitekre.
te is el fogsz tunni a sullyesztoben, a reagens, meg a tobbi szar troll haveroddal egyutt. Azt kapjatok, amit erdemeltek: pocegodrot a hatar szelen.Szoval ne merj senkit se gyalazni, aki az en, vagy mas tarsunk vedelmere kell, mert lofing vagy te hozzajuk kepest, a kisujjuk korme alatt a piszok is tobbet er, mint a ti szaros hadseregetek.
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!
silber13
: @durbincs: Kuss vén írástudatlan buzi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.