Hódmezővásárhelyen nem csupán a polgármesteri széket tudhatja magáénak az ellenzék, de a képviselőtestöletben is abszolút többséget szerzett. Így a Fidesz már képtelen lesz – ahogy tette ezt eddig – megköti Marki-Zay kezét.

Lázár is értékelt: lezárult egy korszak Hódmezővásárhelyen

Lázár János, a a térség országgyűlési képviselőjeként, valamint egykori polgármesterként értékelte az eredményt. Valamit bizonyára sejthetett már korábban is, hisz először neki ajánlották fel a polgármester-jelöltséget, de visszautasította.

"Tegnap az elmúlt évek egyik legizgalmasabb és legtanulságosabb választása ért véget Magyarországon. Mi, a választókerület 19 településén élő fideszesek a kép egészét tekintve akár elégedettek is lehetnénk; különösen az országos eredmények fényében. A szülővárosom választási eredményei miatt azonban csak az egyik szemünk nevethet. Vásárhelyen ugyanis tegnap lezárult egy korszak.

Tudom, hogy sokan, akik ezt a korszakot nem voltak hajlandók úgy látni, ahogy a polgármester úr láttatni igyekezett, mindez csalódással tölti el. Én azonban arra szeretném biztatni a támogatóinkat és mindazokat, akik értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, hogy holnaptól már ne egy korszak lezárására, hanem az új korszak nyitányára összpontosítsanak.

Ígérem nekik: megerősítjük a szívünket-lelkünket, megtanuljuk a számunkra föladott leckét, és jobbak leszünk. Jobbak a versenytársainknál és jobbak a tegnapi önmagunknál is.

Az új helyzet tiszta helyzetet teremt a városban: politikai vetélytársainké a képviselőtestületi többség és a polgármesteri cím is. Ezzel megkapták Vásárhely működetetésének és fejlesztésének a jogát, és vele az oszthatatlan felelősségét is.

Szeretem a városomat, így azt kívánom nekik, legyenek képesek megvalósítani, mindazt, amit a vásárhelyieknek ígértek.

A Fidesz országgyűlési képviselőjeként egyúttal köszönöm a választókerületem településein kapott támogató szavazatokat. A Fidesz továbbra is a legerősebb párt Csongrád-Csanádban, ezt az erőt pedig az itt élők érdekében akarjuk és fogjuk is használni a következő 5 évben." – írta Lázár Facebook bejegyzésében.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Pegero: Most jött meg az eszük! Ahol fideszes tolvaj mester van hatalmon ott a korrupció és lopás nem új keletű!A fidesznek a legtöbb embere pökhendi kis királynak képzelik magukat a faluban városban és lenézik és megvetik a kisember! Lásd Tarlósr!Soha nem érdekelte a budapesti emberek gondjai és ezt 9 év után unták meg! Megértem hogy leváltották Hódmezővásárhelyen, Budapesten és sok helyen is a fideszt mert mindenhol egyformán bunkón viselkednek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Nekem az emberi végtermék jut eszembe, valahányszor ennek az emberszabásúnak a képét meglátom. Annak pedig a pöcegödörben a helye, nem pedig a Parlamentben. Ennek a Lúzerjankónak csak néhány kérdést tennék fel: - Mikor lesz az, hogy csak tizedannyi energiát nyomnak a valós problémák megoldásába, mint az ilyen okádék kirakat-háborúkba és nem létező, hamis szemfényvesztő kampányokba? - Mikor lesz fontosabb a közönséges magyar vállalkozó, a közönséges magyar állampolgár, a kivéreztetett oktatás és egészségügy (én vagyok a demagóg, persze), mint, az igazi csíki sör? - Mikor lesz az, hogy nem az absztrakt erkölcsi megfontolások és az állandó kampány, hanem a pragmatikus megfontolások vezérlik a közpénz két kézzel szórását? Mikor lesz olyan, hogy ezt az országot nem pillanatnyi, kreatív gazemberségek, hanem hosszútávú szakmai szempontok szerint kormányozzák? Amikor a hazafias melldöngetés az ország jövőjét és nem egy korrupt, erkölcstelen bagázs politikai túlélését szolgálja? Lehet, velem van a baj. De a palackon levő vörös csillagról egyáltalán nem jut eszembe a kommunizmus. Ugyanígy a bécsi Volkstheater tornyán levőről sem. Sokkal inkább Orbán idézi fel bennem a ceausescui elmebajt. Hogy a kedvében járjunk a mindentudó Tótum-Faktum elmagyarázásügyi Szarjankónak , ha már lúd ... Itt van még egy világcég, ami ellen a nagy szabadságharc szüneteiben szintén neki lehetne menni. Hiába agyafúrmánykodnak a piszkok, hogy fekete, meg fehér vöröscsillagokat rajzolnak a topánokra, kibúj a szög a lólábra valókból, mert azért az a fertelmes veres star is ott van, ha rejtekezve is. Ez pedig az illiberalizmus színtiszta komenista lábbal tiprása. és ezt a mételyt hazánkban is forgalmazzák, aminek lábak levágása lesz a vége (plusz börtön). Reszkess Converse, tudjuk, hogy ti ott a nyugaton fundáltátok ki a Lenint is.
uploads.disquscdn.com/images/8cfdf3ac820c74a6d9ad5fc0a6f2e47f0a6bc1364406bd2a1db7e3669e503b10.jpg?w=600&h=418
Eladott Ország
@Pegero: október 14., 16:49; Annak az állam- és kormánypártnak, amelyben a Kósa Lajos vagy Németh Szilárd típusú intellektuális vakondtúrások, valamint szellemi Mariana-árkok vastagon felülreprezentáltak, Lázár János kimagaslóan tehetséges – talán a legtehetségesebb – fegyverhordozónak számít. A Rapcsák András megboldogult hódmezővásárhelyi polgármester táskahordozójából kancelláriaminiszterré felkapaszkodott, minden hájjal megkent Lázár pont ezért a propaganda gépezetének legveszélyesebb és legaljasabb láncszeme. Nem segghülye, mint Kósa, nem primitív, mint Németh, nem kizárólag a szervilizmus tartja életben, mint Semjén Zsoltot. A kormányinfó megalapítója, akinek gyilkosan ravasz, szívtiprónak szánt vigyora hétről hétre egyre félelmetesebbé tette a kormányzati kommunikáció legmagasabb csúcsait ostromló korrupciós romelhárítást. Lázár expozéja minden egyes rezdülésében hozza azt, ami körmönfont sunyiságának lényege: a hallgatóság elbódítását célzó, korrektséget imitáló, kedélyesen cinikus lenézést és hülyének nézést. A hidegvérrel, viszont mosolyogva hazudozó, magát emberarcúnak képzelő technokrata úgy tesz, mintha egyszerű külső szemlélője volna mindannak, ami ebben az országban kilencedik éve történik, mintha ő lenne az erkölcs letéteményese, mintha beleszólása sem lenne itt semmibe és köze nem lenne ahhoz, amit pártja – mondanivalójával szöges ellentétben – művel. Ami nincs rendben, az nem az ő sara, az ideális párhuzamos valóságot pedig tessék ideképzelni, és minden fasza lesz. De ennek a szarjankónak nem fognak szobrot állítani a városban, mint Rapcsáknak. Neki is szint kell majd vallania a bíróság előtt az ellopott közvagyonról! A kedves Jánosodnak, vigyél be majd Gundel menüt.
Pegero
@Eladott Ország: Te idióta faszkalap!
Tényleg nem tudsz létezni a Kolozsvári Szalona nélkül?
kolozsvaros.com/2016/11/06/mosolyogva-dofi-hatba-a-kozonseget-mikozben-azt-meseli-neki-amit-hallani-akar/
Hanyagolj már a picsába, neked is jobb lesz!
Eladott Ország
@Pegero: Ma jötem rá, hogy nem tudok magam nélkül élni.
www.generadormemes.com/media/created/x3zryoo84x5xlhce3y99nh6dehmctl4ejdgmttgn7lksmtskwhc0fxoeve3sgopb.jpg.pagespeed.ic.imagenes-memes-fotos-frases-graciosas-chistosas-divertidas-risa-chida-espa%C3%B1ol-whatsapp-facebook.jpg
Tekintettel arra, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) lapjait nem olvasom, így vele még a seggemet sem tudom kitörölni, idézzél belőle te faszkalap. Nekem ez az igazi hírforrás és leszarom, hogy neked nem tetszik.Takarodj a 3,14csába, seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok