Az Európai Parlament plenáris ülése is megszavazta Deutsch Tamás javaslatát: 3 milliárd euróval kívánja megemelni a 2020-as kohéziós forrásokat. Az emeléssel biztosítani lehet, hogy elegendő forrás álljon rendelkezésre a tagállami, már megvalósított projektek számláinak kifizetésére. Deutsch Tamás a szavazást követően elmondta: óriási áttörés, hogy a néppárti frakció, majd a Költségvetési Bizottság után, most az EP plenáris ülése is elismerte, hogy több pénzre van szükség a regionális fejlesztési programok megvalósítására 2020-ban. Ez azért fontos, mert el kell kerülni az előző többéves pénzügyi keretterv végén előállt „likviditási hiány” problémáját és biztosítani kell, hogy elegendő forrás álljon rendelkezésre a tagállami, már megvalósított projektek számláinak kifizetésére. Deutsch Tamás szerint fontos kiemelni: a 2020-as év a mostani pénzügyi keretterv utolsó éve. Ezért is kell, hogy beszéljünk arról, hogy jelenlegi formájában elfogadhatatlan a 2021-2027 közötti pénzügyi keretterv...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no: Tompika az Tompika

azért azt nem mondanám, hogy ha nem lenne ki kellene találni, mert azért nélküle sokkal jobb lenne

Tompika – tegyük hozzá ismét – előadta a klasszikus „a többi viszont stimmel” poénú viccet.
„Az Európai Parlament plenáris ülése is megszavazta Deutsch Tamás javaslatát: 3 milliárd euróval kívánja megemelni a 2020-as kohéziós forrásokat.” – adta közre a derék magyar média.
Ahogy az lenni szokott senki sem nézett utána, mígnem valaki mégis – a határozatok magyarul is olvashatóak !!! - akadt és az MTI-OS-en keresztül közreadta, amiből egyértelműen kiderül, hogy:

Egyfelől; „az Európai Parlament egyetlen centtel sem emelte a kohéziós pénzeket, Deutsch ezt összemosta a kifizetési plafon megemelésével,”
Másrészt; „ Deutsch a Szakbizottság ilyen tárgyú javaslatát nem is szavazta meg, tehát még ez is az ő ténykedése ellenében történt.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.