Jó lenne már túl lenni a Borkai-ügyön - értékelte a kormányfő a választásokat a Kossuth rádióban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Budapest legyen sportfőváros a budapestiek ezt akarják ,de ne most és ne te csináld meg . Foglalkozz azzal (amíg ott vagy ahol ) vannak ennél sokkal fontosabb dolgok ,
hogy a fővárosiak hétköznapjai értelmesen ,kultúráltan teljenek . Kapjanak méltó egészségügyet és hatékony oktatást.
A Beruházási túlárazásokból nem kell nyúlni (nem kell azért túlárazni hogy lenyúlhassatok ). Nem kell a haveroknak leosztani más javait . Demszky emberbarát módon vezette a várost ,Tarlós vegzáltatta a lakosságot ,büntetett ha kellett ha nem . Az ideérkező külföldi turistákat is szétbüntette a félnormális .
Le is lett váltva ! Megérdemeltétek ! :-((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fantomasz
@nemkati: Egészség ! végre 1 X együtt kávéztunk ! Mondtam én :-)
Fantomasz
@nemkati: Na most szépen mesélj magadról
relatív
Ma sem az, hiszen világelső sportolóink sincsenek, sőt - lassan - már sportolóink sem.

A vad stadionépítkezésekkel ezt a címet nem lehet elérni, az hiú ábránd csak !
nemkati
@1magyar: Akinek tele a zsebe és a hasa, az nem sokat törődik azokkal, akiknek semmije sincs - azoknak úgy kell! Ott kell hagyni az út szélén, mert ugye a dagadt mondhatja az ellenkezőjét is mint amit tesz, ő ezt megengedte magának, megteheti. Bár, inkább sportolna valamit, hogy ne húzza le ennyire a hasa.

Hányan hányszor elmondták már, hogy a tömegsportba kellene befektetni, nem az élsportba. Az élsportba ott, ahol van értelme: kardvívás, vizisportok, meg még pár. A tömegsport ki fogja termelni a tehetségeket, és akkor ott kell felismerni, hogy teendő van!
A francnak kell világ sportfővárosa Budapest, amikor ezer más baj van ebben az országban. Majd amikor elfogadható egészségügy, oktatás, szociális gondoskodás lesz az országban, akkor jöhetnek a vágyálmok. De azt már nem 0rbán fogja álmodni, se megvalósítani. Kellőképpen lerabolta ezt az országot és kellőképpen megmérgezte a lelkeket ahhoz, hogy évtizedekbe teljen, amíg talpra állunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.