Kiugrott jegyzői jogászcsapat, eltitkolt Facebook-jelszó, eltűnt merevlemezek, "hazavitt" kerületi embléma – vannak fennakadások a települési átadás-átvétellel az önkormányzati választások után. A váltás többségében normálisan zajlik ugyanakkor, az új vezetők ígérik, nem lesz vérfürdő, igyekeznek együttműködni a városházi-önkormányzati stábbal, csak bizalmi posztokon hajtanak végre személycserét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Jah kérem!!! A szokás hatalma, éveken keresztül hozzá szoktak a lopáshoz,Most pedig nagyon nehéz nelil abba hagyniEz a FITYMA PÁRT megszokott ténykedése!!!
RonaGyuri
Igazi krimibe illő történetek

„Kiugrott jegyzői jogászcsapat, eltitkolt Facebook-jelszó, eltűnt merevlemezek, "hazavitt" kerületi embléma "

S más történetek! A hvg.hu összeállításából ömlenek a történetek ártunk és qurmányunk pribékjeinek találékonyságáról. Arról, hogy hogyan lehet szabotálni az utódok munkáját. Persze nem lehet kicsukni, hogy csupán a gátlástalan lopásaik felderítését próbálják nehezíteni!
A legjobb történet „Eldurvult az átadás-átvétel Dunaújvárosban: az új összetételű önkormányzat személyes és közérdekű adattal való visszaélés és lopás miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, miután a hivatalból eltűnt három merevlemez. A Magyar Hang korábban azt írta, Cserna Gábor eddigi polgármester, Szepesi Attila eddigi alpolgármester, illetve a polgármester kabinetfőnökének gépéből hiányoznak a winchesterek.”.
Nem, nem ettől, mert a többi sem sokkal tisztességesebb, hanem az indoklás, mármint a derék Dudás NER-társé, aki inkább egy börtönnel fenyegető minősítet adattal való visszaélést is bevállalt!!
Ahogy a krimikben a maffia tagok: inkább vállalják a börtönt, mert félik a társak bosszúját!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.