Volner János független országgyűlési képviselő tömeges társadalmi igénynek tartja, hogy létrejöjjön egy harmadik politikai pólus, ezért egy ilyen párt alapításán dolgozik.

Harmadik politikai pólust hoz létre Volner János
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A képviselő csütörtökön az M1 műsorában azt mondta: a Jobbik eredeti célja az volt, hogy harmadik pólusként szerepeljen a magyar közéletben, de ezt a párt felszámolta, amikor összefogott a baloldallal.

Volner János közölte: százötven értelmiségivel összefogva egy

mérsékelt jobbközép politikát folytató párt létrehozásán dolgozik. A folyamat jelenleg a pártalapítás anyagi terheinek vizsgálatánál tart

- tette hozzá.

A képviselő Vona Gábor Jobbikból való kilépésével kapcsolatban úgy fogalmazott: a párt értékrendválsággal küszködik, ezért "mindenki igyekszik a nevétől megszabadulni."

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
..az anyagi terhek vizsgálata...:) " Kaparj Kurta,,neked is jut "...
Eladott Ország
A takony- és gumigerinc tökélyre fejlesztésében, VolNER János, aki a Jobbik után otthagyja a Mi Hazánk mozgalmat, amibe különben be sem lépett. Miután egy időben ő volt a fideszes pársajtó kedvence, végigturnézta a lakájmédiát az egyik végétől a másikig, nem tudta, hogy a Jobbikot vagy a balliberális ellenzéket szapulja jobban, most Toroczkaiéknak is hátat fordított. Ugyanis a Mi Hazánkban túl erős a Jobbik-nosztalgia, és nem akar egy három százalékos rétegpártban politizálni. Tökéletes mutatvány. Lefordítom magyarra: Nem kapott szolgálati autót és fizetős párttisztséget. Vett egy diplomát és már értelmiséginek gondolja magát. Vedd be smittpalit is, jól jön egy doktor is Jani!
Eladott Ország
Állj be a fideszbe Jani, oszt lesz közpénz'! "18 éves kora előtt kezdett el dolgozni eladóként, munka mellett szerzett
érettségit 1988-ban. 1989-től 1994-ig a rendőrség állományában dolgozott, ahol eredményessége miatt többször kitüntették és előléptették. 1994-től az üzleti életben helyezkedett el, ahol cégvezetőként a kutatás-fejlesztés, a termékgyártás és a kereskedelem területén széles körű hazai és nemzetközi tapasztalatokra tett szert. Egyetemi tanulmányait Oroszországban, a nem akkreditált szentpétervári IUFS-en folytatta, 2013-ban szerzett diplomát." Ezek után kár egy bötüt is pazarolni erre a fideszruszkicsicskára. Teljes faszán NERkompatibilis, adócsalás, meg minden, igazi opportunista szar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.