Schmidt Mária közölte, hogy a család tiltakozása miatt, "bár jogilag semmi akadálya nem volna" nem lesz az Emlékbizottság bélyegein a szociológus és a nemrégiben elhunyt Rajk László.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kép és egy mondat

maguk a dokumentumok is sokat elárulnak, de együtt igazi jellemzők a mai matyar rögvalóságról

Egy évelejei kormányhatározat szerint március 15-től a Terror Háza Múzeum főigazgatója irányíthatja a „30 éve szabadon” emlékév szervezését. Kormánybiztosként!! Ami biztosan biztos az az, hogy történelemhamisítás tömkelege.
Nos annak kapcsán, hogy Rajk és Solt hozzátartozói nem kértek az ő reklámjukból derült fény többek között arra, hogy:


(4cdn.hu/kraken/image/upload/s--mU6GZ4rI--/w_994/7JrL7UWwTsBiFUFUs.jpeg)

illetve

„„Sajnálom, hogy Rajk Judit és Hegedűs Judit néhai hozzátartozóik emlékét feláldozzák egy aktuálpolitikai akcióban. Úgy vélem, ez nem méltó a rendszerváltoztatás emlékéhez.””
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: na jó ez sem piskóta:

Sem a rendszerváltoztatás hónapjaiban, sem azóta nem egyeztek a politikai nézeteim sem ifj. Rajk László, sem Solt Ottilia nézeteivel. Jól tudom ezt, hiszen személyesen ismertük egymást, nézetkülönbségeink, eltérő világlátásunk közismert volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.