Az új mezeket viszont a Duna ihlette. Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs mutatta be a válogatott új mezeit, és az új stadionról is beszéltek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Valamit még nem értek. Ha ebben az egész stadionépítési cirkuszban a nemzet történésze, az ötvenhatos események és most már a labdarúgás speciális szakértője is – kapott a kormánytól, azaz a drága emberektől, 3,9 milliárd forintot, akkor miért nem iparkodik. Schmidt Máriáról beszélek, akit azzal bíztak meg, hogy a Puskás Arénában kiállítást rendezzen Puskás Ferencről. A nemzetközi hírű futballszakértő Schmidt Mária közalapítványa meg is csinálja, ha tetszik, ha nem.
Igaz, hogy a kormányrendelet a kiállítás készre csinálását 2020 május 31-re tette, de ez csak arra volt jó, hogy lehessen egy újabb NER-szeánszot tartani. Ünnepélyesen meg felavatva. Máriánk addig Orbánnal csatázik, mert az minálunk úgy van, hogy a Puskás-hagyaték nem a Sportmúzeumban vagy más nagy közgyűjteményben van, hanem maszek kézben. Felcsúton. Kisajátította magának ezt is Orbán Viktor. Ha félti, mint a rosseb, akkor hogyan kerül a fővárosba! Szegény, Marika néni, nagy küzdelem lesz! Sebaj, lesz ideje Máriának nézegetni képeket a nagy magyar focilegendáról, akkor talán nem Pityuka, falusi libalegelőn labdabűvészkedő legényt plakátolja ki Puskás helyett. Hajrá, Mária, elő a nagy eszeddel, eljött a te futball országod, meg az Orbán Viktor buggyant akarata! Orbán minden álma teljesülhet: foci álom, diktátori álom. Ha valaki harminc éve ujjongva vagy csöndesen vette tudomásul a rendszerváltást, biztosan nem gondolt arra, hogy egyszer még jönnek Magyarországra fél- és egész meg véres kezű diktátorok.
A Propi helyett a videót ezúton pótolom: Így épül az új Puskás Ferenc Stadion
youtu.be/tjxR12Y8uAY
Eladott Ország
2011-ben még 40 milliárd forintról indult a beruházás, sőt, akkor, 7 évvel ezelőtt a miniszterek elnökének kedvenc lapja azt írta, várhatóan 2015-ben fejeződnek be a munkálatok és hozzávetőlegesen 35 milliárd forintba kerülnek. Az, b@zmeg, az!
2013 elején már arról volt szó, hogy egy év múlva el is kezdődik az építkezés, és 2017 végére át is adják az új létesítményt. Akkoriban 70-90 milliárd forintos összköltségről beszéltek Fürjesék.
2014-ben kiderült, hogy az átadás 2018-ra csúszott, és az ár is emelkedett, 90-100 milliárdnál tart, ezzel a Nemzeti Sport is eldicsekedett.
2016-ban, azaz tavaly az időközben kinyírt Népszabadság írta meg, hogy a stadion költsége 128 milliárd forint lehet.
2017 elején, konkrétan ma, az olimpiai pályázat visszavonásának másnapján Lázár benyögte a legújabb varázsszámot: 192 milliárd.
Egy kib@szott stadion – nem olimpia! – építési költsége négy év alatt megduplázódott (2013-2017) hat év alatt (2011-2017) meg közel az ötszörösére emelkedett!
Tény, hogy miközben Európában a hasonló stadionok egyikét sem építették ezen az aranyáron, itt nincs holnap. A büdös lipsi meg hörögjön csak, ha azt hitte, hogy ha nem lesz olimpia, majd értelmes dolgokra és tisztességesen égetik a pénzt, és nem 100%-os túlárazással dolgoznak. Ha így megy tovább – és vegyünk rá mérget, hogy a felcsúti géniusz gyerekkori frusztrációi és torz, sérült személyisége szükségszerűen termeli most újjá és újjá a bosszút – az olimpiarendezés költségeinek többszörösét fogja hazavágni az idő töredéke alatt.
en.wikipedia.org/wiki/Allianz_Arena
en.wikipedia.org/wiki/National_Stadium,_Warsaw

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.