Az új ellenzéki polgármester folytatja az előző vezetéstől átvett iratok ellenőrzését, így derült fény az újabb furcsaságra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sanding
Krisztike helyében azért alaposan tájékozódnék. Ha tényleg ez van, akkor már várja is őt az ATV. Mondja csak el, mit talált!
Eladott Ország
@Sanding: Lassan minden kerületben és megyeszékhelyen megtörténik az új polgármesterek beiktatása, ami azt is jelenti, hogy megkezdődhetnek az elszámoltatások. Természetesen – mint ahogy azt előre lehetett tudni, de persze a rendőrséget nem zavarta – az előző kormánypárti polgármesterek a legutolsó iratig kitakarították a polgármesteri hivatalokat. Nem hagytak ott semmi olyat, amiről úgy gondolták, hogy még bajba sodorhatja őket. Iratok ezreit, tízezreit semmisítették meg, vagy vitették el olyan helyekre, ahol aztán már nem fognak soha rájuk találni. Több helyen teherautónyi mennyiségben vittek el fontos iratokat de valós rendőrségi munka hiányában ez nem is csoda, amelyek bizonyíthatták volna, hogy maffiaszerűen lopták szét a rájuk bízott kerületeket és városokat. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/10/73399731_1433981460074472_4259426879712264192_n.jpg
Úgy kipucolták a ferencvárosi irodát a fideszes bolsevikok/csinovnyikok, mint annak idején az orosz bolsevikok a téli palota ostrománál. A fidesz-maffiának csak takargatnivalója van. Egy esetleges kormányváltáskor egy konvojnyi kamion sem lenne elegendő ahhoz, hogy minden olyan bizonyítékot megsemmisítsenek, amely rájuk nézve terhelő lehet. Lehet, hogy egyes kerületekben és fontosabb városokban még meg tudták oldani a tisztogatásokat, országos szinten azonban ehhez 3 napnál jóval több időre lenne szükségük. A változás elkezdődött, a patkányok pedig menekülnek a süllyedő hajóról. Lehet, hogy még nem lepte el a víz a hajó belső terét, de a szivárgás már minden bizonnyal egyre nagyobb területet érint. Orbánnak kevesebb mint 3 éve van arra, hogy befoltozza ezeket a területeket – például a választási törvény olyan irányú átírásával, hogy lényegében lehetetlen legyen a fidesz leváltása –, azonban a főnök állapotát elnézve nem vagyok teljesen biztos abban, hogy képes még tisztán átgondolni, mégis mi lehet a megoldás arra, hogy biztosan megtartsa totális teljhatalmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.