A miniszter a népjóléti bizottság előtt adott számot az egészségügy helyzetéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Érdekes ez a gondolat: "(teljesítményvolumen-korlát, amely meghatározza, hogy egy-egy intézmény éves szinten mennyi ellátást számolhat el) ezt viszi majd magával a beteg. És ha már tul van az intézmény a "korláton", akkor már engem el sem látnak?! Igazán nem tudom, hogy hol lehet a baj az e.ügyben? Az nyilvánvaló, hogy itt nem lehet előre tervezni éves szinten a mandula, vakbél, stb. mütétek számát, de mégis mi lehet a megoldás, hogy a kórházak ne állandóan adósságukkal küzdjenek és megfelelő szinvonalu legyen az ellátás?! Valahogy át kellene alakitani a finanszirozásukat, de ez a tervezett "teljesitmény korlát" vélhetően a betegek kárára lesz, bár akkor talán a korlátig meg nem lesz finanszirozási gond... nem tudom.
1magyar
Halvány lila fingja nincs az eü-ről. Egy CT-re kb. fél év múlva kapnak időpontot, addig egy tumor
jócskán megnőhet.
Mire szakorvoshoz jut valaki vagy meggyógyul vagy meghal, de a gyenge orvosi tudás miatt is megeshet.
kissé felnőttem
Mikulás -bácsi tessék már pénzt is adni " az egészségtudatosság "mellé ne csak a 10 PARANCSOLATOT egészség a megelőzésen ebben a lakhatási táplálkozási időjárási viszonyok infrasruktura szülők génjei, munkahyelyi feltételeik. védőnő, gyermekorvos,ruházkodás, bölcisi, óvoda, meg amiről még nem irtam. Tudja kásler mikulás virgács kéne !!! nem stadionhalmaz mert ez amit leirtam alapfeltételek. Éventei jó pár millácskát kéne ám KERESNI ÉS TALÁLNI a szülőknek ha érti miről írokk?.JA és kéretik tekjes stábjával meglátogatni. A Péterfi Sándor utcai kórházat.Tudja ugye hogy a Keleti pu.nál kéne keresni ott a felüljáró körül,szálloda szembe van vele ha sokat időznének.
Macskaszem
Hogy menjen időbe, mikor fél év a várakozási idő egy szaros vizsgálatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.