„A 3-as metró felújításánál tulajdonképpen már van egy pipa. Itt már elindultunk, van érvényes közbeszerzés, amelyet korábban hirdettek meg, most mi lezártuk, hogy ez menjen tovább. Itt alapvetően egyébként kormányzati pénzből történik ez a beruházás, a főváros, ami plusz forrást igényel ez, azt beleteszi, itt nem tudunk várni, miközben van azon vita, hogy ez a …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazán jól kvadrál a PISA eredményekkel

a Párt központi napilapja firkászai persze nem 15 évesek (szellemi színvonaluk messze elmarad mögöttük)

Mára rendelt vezércikkük már címében is megfogalmazta” Karácsonynak már nem fontos a 3-as metró felújítása” a vádját. Na jó a tőlük megszokott mocskolódás szerteágazó, mint egy kocsis által kanyarított ízes káromkodás.
Majd kicsit részletesebben: „Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó 3-as metrót.”
Kicsit később idézi az új főpolgit: „van azon vita, hogy ez a 3-as metró felújítás valóban annyira fontos-e, mint amennyi pénzt erre elköltünk”. Igen és ennek mi köze van a címhez? Amihez egyébként hozzáfűzte: „A balliberális városvezető szerint túl sokba kerül az a rekonstrukció, amiért ellenzékben még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek.”
Igen a főpolgi jogosan tette fel a kérdést akkor is most is, hogy megérte-e ennyit költeni rá. Pontosabban – a tüntetések egyértelműen erről szóltak – felháborító, hogy menyit pocsékoltak/loptak el ezen a címen
RonaGyuri
@RonaGyuri: az igazi vád persze az, hogy Orbán és tarlós kegyencei esetleg kevesebbet nyerhetnek a dolgon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.