Megszólalt Mihályi Győző az állítólagos zaklatási ügyével kapcsolatban

Mihályi Győzőt, az Újszínház művészét a teátrum egy korábbi ügyelője jelentette fel, a színész állítja, hogy nem molesztált senkit.

Egy feljelentőlevél szerint Mihályi Győző Jászai Mari-díjas színművész évekkel ezelőtt viselkedett erkölcstelenül egy kolléganőjével,

a színművész azt állítja, ártatlan, a Fővárosi Önkormányzat azonban az ügy kivizsgálását kérte a teátrumtól.

Örülök, hogy nyilvánosságra került a „feljelentőlevél”, hiszen nagyjából arról szól: „nem állítom, hogy azt állítom”. Szántó Péter saját magát cáfolja meg. Valójában nem vagyok ideges, mert egyrészt nem követtem el semmi erkölcstelenséget, másrészt maga a feljelentőlevél tisztáz engem

– mondta a Blikknek a Jászai Mari-díjas színművész, hozzátéve, a hivatalos vizsgálat lezárultáig már nem szeretne többet mondani.

Bár a Színházi Dolgozók Szakszervezete korábban kinyilvánította, mindenfajta erőszakot elítél, de az ügyet lezártnak tekinti, illetve az Újszínházban sem korábban, sem az ügy kirobbanása óta nem jelezte senki, hogy tudomása lenne zaklatásról, a belső vizsgálat nem fejeződött be. Ennek ellenére a fenntartó Fővárosi Önkormányzat humán- és kulturális ügyekért felelő főpolgármester-helyettese, Gy. Németh Erzsébet felügyelőbizottsági vizsgálatot rendelt el a színházban.

Címlapkép: Facebook/Újszínház Budapest

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ronin2
Mihályi Győző a kedvenc szinkronszínészem.
A tengerészeti helyszínelőkben ő adja a hangját a vezető nyomozónak.
Aztán a szünetekben ugyancsak az ő hangján akarnak eladni valamely seggenfütyülőt a reklámban.
A műsorszervezés IS olyan magyaros.:D
Ui:- nemigen hiszem,hogy rá lett volna szorulva egy fiatal muffra.
Különösen annak "fényében" ,hogy az a ragyás bíboldó amcsi producer bebizonyította,hogy a zaklatás csak addig tart,míg kellően meg nem fizetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.