Fejenként átlagosan 537 ezer forintot kaptak, akik nagyon jól dolgoztak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
na ennek nem ártana utánaszámolni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Na ez a lóvészórás is hozzájárul a méltóságos nagyurak jóvoltából, hogy sz@rt sem ér a fizetőeszköz, a gazdaság teljesítőképességéhez viszonyítva, de jön még buldogokra dér a koldussá tettektől
,
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslg
.
Ezek a keresztény izéknek legalább a TÍZPARANCSOLAT menne, de nem!!!
RonaGyuri
2017? 151, 2018: 339 és idén 537
ez igen ez tényleg infláció követő
kár, hogy nem a kis-nuggerek pénze, hanem az ő évvégi jutalmuk dinamizmusa
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Nem tudom, hány dolgozója van az MNB-nek, ebből a jól dolgozó 856,6 fő, akik mindegyike 537 ezer Ft-ot kapott.
Eladott Ország
Ennek az unortodox kóklernek a működése tökéletesen analóg a főnökéével. Mindkettő szélhámos gazember.Eszelős, kapzsi, gátlástalan idióták gyülekezete. Gazdájukkal kezdve, Kövér elvtárson és Kásleren át, hazudós Petikét is érintve, KuszaSzemig. És hasonló a parlamenti bandájuk is.Piros pötty a seggünkön, új Eurázsia, selyemút, zizi, ropi, körhinta! Éljen! Matolcsy György minimálbérből.
Nessy
@RonaGyuri: A nyuggerek verjék a földhöz a feneküket örömükben hogy 10 - 20 ezer forintos "prémiumot" kaptak! Inkább nem írok semmit, mert elpirulna a klaviatúrám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.