A karácsonyi menü témájában kérdezett körbe a Blikk a politikusoknál. Németh Szilárd hétfogásos vacsoráról gondoskodik majd, de a felsorolásból úgy tűnik, hogy a tőle megszokottnál mintha kevésbé úszna zsírban a menü. Ebédre egyrészt töltött káposztát esznek „friss fehér kenyérrel és tejföllel”. Este salátával (!!!) nyitnak, a felesége kedvence a juhtúrós változat. „A halászlé filével, ikrával és haltejjel édesanyám kívánsága és hagyománya, de mindannyian komáljuk. A fiam, Bendegúz a tengeri halak, rákok, kagylók nagy pusztítója, így a lazac neki készül, „Ramsay módra”. A kacsa igazi karácsonyi eledel, az édesanyám által készített hagyományos sütikkel együtt”Orbán Viktoréknál a miniszterelnök Facebook-oldala alapján brokrémlevest fognak enni karácsonykor. A korábbi szereposztás szerint Lévai Anikó főzi meg a leveseket és a halakat, Orbán Viktor pedig a sertés- és marhahúsokért felel, „de szívesen besegít a kedvenc ünnepi ételük, a tejfölös-tormás csuka elkészítésébe is”. Gyurcsány...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem sül le a bőr a pofájukról, hogy hétfogásos vacsorákkal kérkednek, miközben több százan állnak sorba az ételosztásokon. merce.hu/2018/12/25/ma-is-tobb-szazan-allnak-sorba-a-blaha-lujza-teri-etelosztason/
Nessy
@Macskaszem: Nekik ez jár! Képzeld el, ha az ünnepek alatt csak két kilót híznának, nem hármat! A szegények meg azért nem esznek ünnepi lakomát, mert vigyáznak a vonalaikra!
Ismerjék meg Tantalosz kínjait!
Nessy
@Nessy: Még annyit, hogy nem irigylem tőlük, de a dicsekvésük irritál!
Eriksson
@Macskaszem: @Nessy: Ti mit fogtok enni karácsonykor? Zsíros kenyeret vereshagymával? A szegények iránti együttérzéssel eltelve?
A sorban állók nem is biztos, hogy rászorultak.
Rockxy
a hávégétől ez nem meglepő, csak lapos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.