A budapesti megrendelés néhány darabja évekig ázhatott a szabadban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezek a lerohadt metrokocsik tobbe kerultek a Budapesti adofizetoknek, mintha vadi uj Alstrom szerelvenyeket vettunk volna a Franciaktol, es azokban meg klima is van gyarilag. Jo lenne ha az ugyeszseg ezt is vizsgalna, de attol tartok ezzel is 2022 utanig kell varnunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ezek a lerohadt metrokocsik tobbe kerultek a Budapesti adofizetoknek, mintha vadi uj Alstrom szerelvenyeket vettunk volna a Franciaktol, es azokban meg klima is van gyarilag. Jo lenne ha az ugyeszseg ezt is vizsgalna, de attol tartok ezzel is 2022 utanig kell varnunk.
Clavigo
Jóó van a zúgy,,,, "" Megeszik még ezt a pesti népek ""-- ( Indul a bakterház )... Oszt jó napot.
Qqberci
@RonaGyuri: Tarlós megérdemelt volna öt évet, letöltendőt, már csak a metróért is...
namihami
A rozsda a hibás...Direkt le akarja járatni a keresztény-konzervatív kormányt és a bukott budapesti városvezetést. Élén az összes feladatát egyébként tökéletesen végző és Orbántól teljesen független, utasítást soha el nem fogadó Taplóssal.
A Soros-Gyurcsány-GyurcsányNÉ banda adta ki ezt a feladatot, az EU liberálisain keresztül. Vagy fordítva.
Eladott Ország
Ennél már csak az lesz gyönyörűbb, amikor a metrókocsikat is Mészáros fogja felújítani, mert alkalmasabb vállalkozót széles e hazában nem találnak arra a feladatra sem. Megevett itt a fene mindent. Lehet, hogy még nincs 33 fok, de majd lesz. Ezt az élményt sok egyébhez hasonlóan úgy is meg lehet tapasztalni, ha az ember felszáll a FELÚJÍTOTT 3-as metróra. Szóval a FELÚJÍTOTT metrószerelvényekben nem csak büfékocsi nincs (szevasz, Tarlós, tudjuk, hogy főpolgármesteruraságod szerint a klíma és a büfékocsi azonos kategória), de legalább klíma sincs, a szellőztetőrendszer meg ennyit tud. Nem mellesleg e kiváló orosz szerelvények padlója pláne jobban teljesít: 40 fokon konkrétan. Ha hozzávesszük, hogy a BKV kussol egyelőre, és nem kívánja kommentálni, hogy szerintük rendben van-e ez így, akkor egyetlen jótanácsot tudok adni: kezdeményezzük, hogy Orbán Viktor és a Fidesz és a kormány, a magyar emberek kizárólagos védőszentjei állítsák meg a kánikulát. Mondjuk a klímával felszerelt luxuslimuzinjaikból szarnak ők arra, hogy a kéményen csodálkozó kisember éppen hányszor kap hőgutát naponta, ameddig eljut A-ból B-be. És tényleg: büfékocsi nem kéne, parasztok? De most már szét is rohad, klíma nélkül, aranyáron!
namihami
@Eladott Ország: Az új cég még (mondom MÉG) nincs, de már beadták az alapítóiratot. Mire az első széthullik (amire az esély rá gyors és komoly), már a projekt nemcsak kiírva lesz, de megnyerve is. És a szakértő kantárosgárda (ez a jelző szakértőket takar, úgyis mint milliárdos gázszerelő) ugrásra készen áll a feladat egyébként tender összege alatti végrehajtására. Csak hát, sajnos a menetközben adódó újabb és újabb, előre nem látható nehézségek (lásd mint Úszó VB) miatt a végösszeg egy kicsivel módosul. Nem nő, módosul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.