A magyar kórházak új CT-ket, MRI-ket vehettek uniós pénzből, de jött egy hazai kartell és lerabolta az egészet. A GVH vizsgálata a lehető legmeglepőbb eredménnyel zárult.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Nálunk mindenki egészséges minek a kórház.Minden ember kicsattan az egészségtől,a nyugodt élet vitelnek köszönhetjük.Különben is itt nincsenek öregek ezért nincs nyugdíj sem.
RonaGyuri
S képzeed Wazze, ha még korrupció is lenne!

Baljós – nem is annyira – árnyak, amiket a derék GVH tisztogat

Maga az ügy sajnálatosan hétköznapi; mind a módszert, mind a szereplők körét, mind pedig az illetékes szervek működését tekintve. Ami aktuálisan pikánssá teszi az két név szereplése az ügyben, pontosabban eredetileg szereplő, de valahogy – a vizsgálat alatt eltűntek az anyagokból - kikopott névé. Olyannyira, hogy az ügy végén már arra sincs utalás, hogy valaha is, bárki is érdeklődött volna a szerepükről. Még 2015-ben óriási összeget, több tízmilliárd forintot adott az EU arra, hogy a magyar egészségügyben jobb gépekkel dolgozzanak. Itt főleg drágább diagnosztikai gépekre, CT-kre, Annak rendje és módja szerint egy kartell azonnal ráugrott, és megszervezte, hogy csak túlárazva vehessenek ilyesmit a kórházak, előre leosztott lapok szerint. A GVH addig vizsgálta az ügyet, míg a szeplőket elveszítették míg a cégek nevetséges büntikkel megúszták.
A két név:
Maróth Gáspár, aki jelenleg a haderő- és hadiipari fejlesztéseket koordináló kormánybiztosa és egészen véletlenül: Orbán közvetlen pribékjei egyikének - Maróth Miklós orientalista pedig a volt akadémiai kutatóintézeti hálózat frissen kinevezett vezetője - ficskája!
A másik pedig a napokban épp az igazmondása hiátusát csillogtató Rétvári Bence, aki az EMMI nevében „nem is hallott az ügyről”!!! =))
nevemnick
No, ugye azért nem kell szidni az egészségügyet, mert ügyesek, és harminc-negyven, sőt ötven éves gépekkel is kiválóan (el)kezelik a zembereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.