Az emberek többsége nem tud arról a tényről, hogy állami támogatás jár a fogpótlásra, a most következő cikkben megosztom veletek a részleteket! Olvasd el mindenképp! 8-62 év közöttiek esetében A 18. év feletti betegek a kivehető és rögzített fogpótlások fogorvosi munkáira teljes térítési díjat fizetnek, a technikai költségekhez nyújtott ártámogatást pedig a támogatott gyógyászati segédeszközöket kihirdető közlemény határozza meg. A következő oldalon folytatom!

Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@division: Én is szerettem volna anno beültetést, de nem volt alkalmas az állkapcsom rá. Így egyet ki kellett húzni és 2-t lecsiszolni a pótlás miatt.
Ismerős 1 milliót költött rá és mégis kiestek neki.
division
@1magyar: Titán esett ki? Mert az nem jellemző.
Macskaszem
Tán nem kéne megvárni míg annyira elromlik a fog, hogy már csak a húzás segít. A fogmegtartó kezelés ugyanis ingyenes mindenkinek, és a saját fognál nincsen jobb.
csak úgy....
@division: a csontszöveten múlik,nem mindenkinek alkalmas a beültetés.
division
@csak úgy...: Nyilván, csak a titán esetében ritka amikor kilöki a szervezet.
Nessy
Az tény, hogy a fogorvosi munka térítésmentes, sőt a teljes, kivehető protézis is, meghatározott kor felett, de egy korrekt részleges fogpótlás technikusi díja nem két forint. És ha még esetleg nem óhajt a kedves paciens hetekig fog nélkül létezni, nem árt némi aprópénzt "küldeni a technikusnak"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.