Míg szerdán még csak 15 db, addig péntek délelőtt már 562 kérelem érkezett be az Oktatási Minisztériumhoz a szülőktől vagy gyámoktól 6 éves gyermekük óvodáMíg szerdán még csak 15 db, addig péntek délelőtt már 562 kérelem érkezett be az Oktatási Minisztériumhoz a szülőktől vagy gyámoktól 6 éves gyermekük óvodában maradásáért. Mivel a kérelmek beadásának időpontját kitolták január 31-ig, ez a szám megtöbbszöröződhet. Három óvodavezető osztotta meg lapunkkal az új helyzettel kapcsolatos gondolatait, míg egyikük nem akart nyilatkozni, a megkeresett vidéki Pedagógiai Szakszolgálat vezetője pedig nem kapott engedélyt a nyilatkozathoz.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Polgári engedetlenség. Megszervezni a gyermekek felügyeletét iskola helyett. Hatalmas botrány lenne belőle, másból nem értenek.
Sámannus
A mi család barát kórmányunk kiszámolták, hogy az évkezdéssel is lehet kurtítani a kiadásokat, mert akkor egy évvel hamarabb kidobhatják az iskolákból a fiatalokat, ezért már semmit nem engednek abból amit kitalálnak, ezek a büdös rabló geci hazaárulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.