A forint lett Európa leggyengébb devizája. Év végére a 350 forintos euró sem elképzelhetetlen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A pénzünk nagyjából kétharmadát éri, mint 2010 előtt. Ennyit buktunk Orbán hatalmaskodása óta. Na most, aki ezt nem tudja felfogni, arra a szép és változatos magyar nyelv tartalmaz jó néhány, nem túl hízelgő jelzőt. Kamionszámra kapta most ártunk és ormányunk az eddig visszatartott uniós pénzeket. Nem tudok elvonatkoztatni a gyanútól, hogy azért rontják szándékkal is most az árfolyamot, mert akkor szabadon elkölthető, ellopható többlet keletkezik az átváltás során. Ez jó KuszaSzemnek, az alapítványainak, de a bűnbanda közelieknek is. Az exportot valóban segíti a forintleértékelés, de csak ha helyi alapanyagból, helyi cég exportál, olyan meg nagyon kevés van. A nagyvállalatok, akik az export zömét bonyolítják, eddig is euróban számoltak.
Aki Én
Egy újabb ok, hogy minket irigyeljen Európa.
Sőt, Amerikában is csodájára járnak a magyar sikersztorinak.
Egyébként nem a forint gyenge, hanem az euró veszélyesen erős. Így ha valakitől ellopnak egy százast, az már komoly veszteség.
Nézzük a jó oldalát. A mi százasunk nem ér 34.000-t

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.