Rácz Zsófia egyetemista helyettes-államtitkár kinevezése óta a figyelem középpontjában van, hiszen Ő az első fecske, aki tanulmánya közben lett közszolga, így sem végzettsége, sem tapasztalata. Nem csoda, hogy visszautasíthatatlannak tartotta az első fecske szerepét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hoppá, itt sokkal nagyobb a baj: "kikutassa, miként lehetne a Fideszt vonzóvá tenni a fiatalok körében"!!! Hát ehhez tényleg nem kell egyetemi végzettség, de hogy ez egy helyettes államtitkár feladata lenne??? =))
tudode
Akinek volt/van módja évtizedekig koptatni az államigazgatás lépcsőjét, igénybe véve föl, le a páternosztert, az testközelből érzékelhette az élettapasztalattal nem rendelkezők tévelygését, felemelkedését és bukását, annak függvényében, hogy vannak-e "még" a szakbarbár jogÁSZOK között olyan munkatársai, akik felvilágosítják a vállalkozó szellemű ifjú titánt feladatkörének az előzményeiről, ha nem akkor úgy jár(t) az ország, hogy az állam egy bazi nagy olvasztótégely, olyan SENKI NEM TUD SEMMIT annak függvényében, hogy még az APAFEJ sem képes megkülönböztetni a közlóvét a hokizsebétől!
.
Alkotmányos válságban minden lehetséges, még az is, hogy az ÚJ GAZDAGOK gazdagabbak, az alattvalók még szegényebbek lettek/sznek:
.
www.google.com/search?q=Alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+Magyarorsz%C3%A1gon&oq=Alk&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i39j69i59l2j0l3.4501j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát lógunk a levegőben, mint a lepke bélgáz!
Aki Én
...és azt vajon észrevette a kéretlen test- és szellemőr, hogy amióta kinevezték ezt a csajt, nem téma Blanka életkora?
Mert őt -szimpla civil polgárt, nem diploma nélküli helyettes-államtitkárt- a kora miatt kezdtek ki, mondván, mi tapasztalata lehet neki politikai téren, miért szól bele a nagyok dolgába?
RonaGyuri
az üldözött keresztények mentora!!! =))
Nessy
@Aki Én: "Ő már az anyja hasában tudott mindent, így született!" mondták erre régen eleink!
fahrenheit451
Megszólítani a fiatalokat.
Akarsz beszélni róla, Rácz Zsófia?

Mit szólsz a NAT-hoz, Rác Zsófia, ami sok százezer fiatal életét keserítené meg, tolná rossz irányba?
Meg kéne szólítani a fiatalokat, te hülye pénzért adható-vehető fideszes kurva!

MEG KÉNE SZÓLÍTANI A FIATALOKAT!- vágod, köcsög kurva, de te kussolsz!
Nincs véleményed erről az őrületről, TE BETEG FASZSZOPÓ ORSZÁGRONTÓ, MAGYARELLENES, HONFITÁRSAIDAT ELÜLDÖZŐ, MEGNYOMORÍTÓ SZERVEZET BŰNÖZÉSBEN RÉSZTVEVŐ (akartad és kívántad a bűnelkövetést - mikéntjét, eredményét -, tehát előre megfontolt szándékkal teszel mindent) FIDESZES KURVA?

Szar szemét gazemberek ezek már csak.
Ki kell várni a végét, és megtenni, amit megkövetel a haza - jog, törvény, Alkotmány, az emberek igazságérzete...
Nos ezekből a legrosszabb az emberek igazságérzete lesz, mert a lincselő tömeg igazságérzete, az nem egyszerű...

Ti orbanisták, nem emberek vagytok, hanem állatok.

Megéred a pénzed te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.