A kormányzat Szegedre fókuszáló kártalanítása tisztán a baloldal elleni akciónak indult, az utóéletéről pedig nem adnak ki információkat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Szeviép-üggyel kapcsolatban elhangozott, az egyik propagandamocsár tényfeltárásán alapuló, a bíróságok ellen irányuló sokadik kirohanását hagyjuk is, teljesen világos a szándék: a bíróságokat kollektíve (!) lejáratni, hogy meglegyen az indok arra, hogy miért kell teleb@szni a Kúriát fideszes káderekkel. Mert akkor majd kizárólag olyan ítéletek születnek Magyarországon, amelyek az állampártnak tetszenek. Egy népmesébe illő sikertörténet ez az ország. Dübörög a kirakatgazdaság, árad a csí meg a fidesztálib kereszténység adventi bűze, zenei aláfestésként pedig a homofób parlamenti képviselő bibiliai gyűlölködésén felbuzdulva kipirult arcú, fideszes nyugdíjasok buzizva rohanják meg a pécsi egyetemet. Gyönyörű kép. Már ki sem kell tépni az ember belét, kifordul az magától is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.