A  dolgok összeérnek. Ki más lenne a Fidesz-környéki televízió üdvöskéje, akire rábízták a főváros ellenzéki polgármesterének "faggatását", mint egy fideszses várospolitikus felesége. Tévedés ne essék, ettől akár még tehetséges is lehetne a hölgy, de hát ugye...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az ilyen fanatikus Fideszeseknél nem szükséges az észbeli képesség, a korrektség!
Elég annyi, hogy vita, kérdés és gondolkodás nélkül kövesse a felsőbb utasítást, A propaganda minisztérium útmutatását!
nezelodo
Ezt az urat sem lehet megvádolni azzal, hogy a hölgy szellemi kvalitásaiba szeretett bele! Vagy összetévesztette az előbbi tulajdonságokat az erőszakosságával, mer az valóban túlteng nála?!
RonaGyuri
Kontraprodukció, sőt igazi pofátlanság

azonban ma már ott tartunk, hogy Orbán-népe még csak el sem gondolkodik, büszke rá, hogy még ezt megtehetik

Az eset csak egy apropó hisz az egész EP és EPP a tényekhez képest igencsak udvarias kritikájának kritikán aluli lereagálása után hozott egyértelműen a kritikák által felvetett túlkapások, jogsértések alkalmazása rutinszerű.
Itt volt a héten a „Karácsony interjú”! Meg kell mondjam nekem már az indítás sem tetszett. Ahogy az egyik szaros firkász odavakkantott a főpolginak: „Mi van haver annyira szeretnél szerepelni a közTV-ben akkor gyere be kedd este – ki nem szarja le, hogy más dolgod is lehet – kapsz rá lehetőséget”!
Magát az interjút csak erős idegzetűeknek ajánlom. Nem véletlen, hogy csak a propagandisták legalja vihogott elégedetten: „jól megkapta a kamugeri”!
Egy idézet szerint: „Skrabski Fruzsina: Sajnálom! Azért sajnálom, mert rengeteg jó műsor van a köztévében, de ez a nagybetűs bizonyítéka az ellene felhozott vádaknak.”! ( Skrabski Fruzsina a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kuratóriumának elnöke, az alapító Kopp Mária orvos-pszichológus lánya )!
Nos túl azon, hogy ez az egyébként minden rendben van blődli már magában is árulkodó, az tény: az interjú egyértelműen mutatja, hogy mi folyik a köznek csúfolt médiában. Ami együtt azzal, ahogy nem közvetlen kormány-média óvatos lavírozásaival arra is bizonyíték, hogy a média annál is rosszabb állapotban van, mint azt a kritikák detektálják! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ne tévedjünk a propi is már a szégyen szélén áll azzal, hogy a büdös halfaroktól minden ócska szemete ideenged (sőt gyakran ők maguk tesznek be gátlástalan hazugságokat), miközben egy sor normális cikket kitörölnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.