Marian Cozma három késszúrást kapott, a támadóknál állítólag pisztoly is volt - olvasható mai román hírforrásokban. Petre Cozma, a meggyilkolt román kézilabda-játékos apja a Mediafax hírügynökségnek elmondta: fiának egyik barátja, Rares Jurca ma reggel felhívta őt telefonon a tragikus hírrel, s Marian állítólag három kézszúrást kapott.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: szarkaevelin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Ellolvastam volna a cikket, de hát.... ez is letiltva. :(((
Csak arra nem gondolnak, hogy még Csernobilt el tudták titkolni ideig-óráig - akkor is a svédektől tudtuk meg, h baj van vhol, mert a szél odafújta a matériát -, most viszont már más idők járnak.
zsolti
nekem bejön a cikk. összeesküvés-elméletek helyett nem lehet, hogy nálad van a hiba?
nanena
"Adrian Panescu szenátor, aki korábban gyakran tett nacionalista, elsősorban magyarellenes megnyilatkozásokat, a Realitatea hírtelevízió stúdiójában ezúttal hangsúlyozta: itt nem román-magyar konfliktusról, de még csak nem is cigányok és nem cigányok közötti viszályról van szó, hanem általános civilizációs problémáról."
menasagh
Itt van !
Nyilatkozik az apa! A támadóknál pisztoly is volt? Több százan emlékeztek Szegeden!
Megjelenés dátuma: 2009. február 08. 16:56
Szerző: Napló online

Bukarest - Marian Cozma három késszúrást kapott, a támadóknál állítólag pisztoly is volt - olvasható mai román hírforrásokban.

Petre Cozma, a meggyilkolt román kézilabda-játékos apja a Mediafax hírügynökségnek elmondta: fiának egyik barátja, Rares Jurca ma reggel felhívta őt telefonon a tragikus hírrel, s Marian állítólag három kézszúrást kapott.

Valentin Ghioneát, a Pick Szeged kézilabdacsapat ugyancsak román játékosát több hírforrás idézi, de az Antenna 3 televízió-csatornának adott nyilatkozatát idézik csak tömörítve.

Abból úgy tűnik, a játékos csak másodkézből tájékozódott, tehát azt, hogy esetleg romák voltak a támadók, azt is csak ilyen közvetett formában véli tudni.

E nyilatkozat szerint a támadók eleve ferde szemmel néztek a hét kézilabdásra. Állítólag ők kötöttek bele a román sportolóba, megpróbálták kiráncigálni a helyiségből, és a kijáratnál késelték meg, pisztolyukat nem használták.

Adrian Panescu szenátor, aki korábban gyakran tett nacionalista, elsősorban magyarellenes megnyilatkozásokat, a Realitatea hírtelevízió stúdiójában ezúttal hangsúlyozta: itt nem román-magyar konfliktusról, de még csak nem is cigányok és nem cigányok közötti viszályról van szó, hanem általános civilizációs problémáról.

Egyetlen, aki ebben a történetben hibásnak mondható, az a magyar rendőrség, amiért nem hajlandó azt az információt sem közölni, hogy valóban létezik-e videofelvétel vagy sem.

Több százan emlékeztek a meggyilkolt veszprémi kézilabdázóra, Marian Cozmára ma délután a szegedi városi sportcsarnok előtt.

A sportoló gyászszalagos fotója előtt gyertyát gyújtottak az egybegyűltek, és sokan egy szál fehér rózsát is letettek az állványra elhelyezett kép elé, amely mögött egy veszprémi és egy szegedi szurkolói sálat is elhelyeztek.

A két-háromszáz emlékező között megjelentek az MKB Veszprém legnagyobb hazai riválisa, a Pick Szeged játékosai, vezetői és szurkolói, több politikus, valamint a pekingi olimpia egyetlen magyar egyéni aranyérmese, Vajda Attila is.

A demonstráción feltűnt két árpádsávos zászló, s néhányan a Magyar Gárda egyenruháját viselték.

Lele Ambrus, a Pick Szeged ügyvezető elnöke a helyszínen újságíróknak elmondta: Marian Cozmával a kézilabdasport egy nagyszerű játékost és egy kiváló embert vesztett el.

Hihetetlen és döbbenetes, ami a román válogatott beállósával történt - hangoztatta.

(Forrás: MTI)

ugyeugye
@zsolti: nem a propira gyanakodtam :)))
Valóban nálam volt gond a kapcs-tal.

De már nekem is sikerült elolvasni. Mondjuk jobb kedvem nem lett tőle :(
ugyeugye
@menasagh: thx! Igazán figyelmes vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.