Szemre látható rendezettséggel, tette hozzá. A figyelmeztető lövésre sokan visszafordultak, négy embert elfogtak, hét másik embert még keresnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Micsoda dolog!
,
Hadban állnak fegyvertelen menekültekkel, miközben ezrével fogadnak be a világ minden tájáról VENDÉGMUNKÁSOKAT:
.
www.google.com/search?q=vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok&aqs=chrome.1.69i57j0l7.13503j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Őféleségének fenn kell tartania a FÉLELEMKELTÉST, és a bennszülött ellenzékiek elleni karaktergyilkolást, amely lassan ölő méreg!
Clavigo
@tudode: Talán napidíjas migráncsok voltak... ?? Kegyes Urunktól és nemzethhyy Kondájától minden kitellik...
kissé felnőttem
mindez nem is magyar oldalon volt honnan tudja ? mondták? erről ennyit fő as riogatottsági szint fenntartása.??? Elterelés valós fontosabb dolgokról ennyi bakonyi dolga nagy pénzért
.Hideg vízes őnlocsolással felérő bóhozat
tudode
@Clavigo: .
Erre én is gondoltam, hogy jó lóvéért statisztákkal játszatták el, miközben őfélesége ájtatoskodott Auschwitzban kalappal a fején!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.