Szerintük ez volt az oka a Fidesz rossz szereplésének az őszi önkormányzati választáson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A politikáról, az értelmes vita művészetéről már rég nincs szó, ha csak a törvényjavaslatok "születését" elemeznék azok, akik szerint VÁLÁMI VAN, CSAK NEM AZ IGÁZI (Rajkin) Mindenféle egyeztetés nélkül péntekről hétfőre, keddre az öreg harcos szája íze által, kedvére, a lejárt lemezű frakcióvezetők, szócsövek, többnyire szakbarbár jogÁSZ csemeték egyéni indítványait néznék át, amelyek összeegyeztethetetlenek az állam működőképességével!
.!
Ha csak a centralizációt vesszük alapul, összevonva a jó eget is, csupán takarékossági célból!
.
A reformokat illetően, amely valójában miniszterelnöki program pótló, meközelítve a tizediket, gazdaságélénkító valamiként
.
www.mnb.hu/letoltes/mnb-180-pontja.pdf
,
Most már ott tartva, hogy őfélesége időnként hordott kalapjába folyik be minden lóvé összevontan úgy, hogy nuku egészség-, társadalombiztosítás stb.
.
www.portfolio.hu/gazdasag/20200101/igy-adozunk-2020-ban-olyan-adovaltozas-jon-amilyen-meg-soha-411279
.
--- Jövőre megszűnik a nyugdíjjárulék
.
www.nyugdijguru.hu/nyugdij/magyar-nyugdijrendszer/jovore-megszunik-a-nyugdijjarulek
.
Orbitálisan megszívja az ország apraja, nagyja azt, hogy őféleségének a zsibizés közben nem jutott egy minutum ideje arra, hogy felszívjon magába egy picike államháztartási ismeretet, mert ekkora katyvasz talán még Mo egyetlen kormányában sem volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.