A párt szeretné megérteni, miből jött össze a mesés vagyon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Amíg radír és javítási lehetőség lesz, addig a Tóni vagyonnyilatkozata, az újonnan felbukkanó tételek folytonos kijavítgatása után, de mindig hiteles lesz.
A radírozás pedig nem bűncselekmény? Igaz, miniszterasszony?
Ha a Vezér beírhatott 0, azaz nulla forintot, akkor a Tónié se nagyobb truváj.
tudode
De hát Tóni a Szittya kocsma levegőjéből szívta a tudományát, amikor szénát, szalmát, együtt tehenekkel, lovakkal
.
www.youtube.com/watch?v=_cVDARAyV2c&t=4s
..
Annyi az egész, hogy összecsendült két falusi gyerök pohárkája
.
www.youtube.com/watch?v=jFOK_SUvKcY
.
Ez aztán a színvonal!
CsipkeRózsa
Talán az a sikere titka, hogy az üres üvegeket mindig visszavitte és pénzt kapott érte, valamint az, hogy sokat koplalt.
RonaGyuri
Azért jó ha elemző közgazda

főleg ha elképesztő kimagyarázásba kezd

Alapvető tény, hogy igazán nincs magánál, aki egy kukkot is elhisz annak a parasztvakításnak, amit kicsiny hazánkban ilyenkor játszanak. Leadták és nyilvánosságra hozták a vagyon-nyilatkozatokat. S most úgy el van az ország azzal, hogy ezen …. na itt jön egy nagy kérdés, hogy mit is csinálunk ezekkel a infókkal röhögünk rakta, bosszankodunk, csámcsogunk etc.
Az igazat megvallva engem nem nagyon izgat, hogy kinek mije van, még akkor sem, ha erős sejtéseim vannak, hogy honnan és miből. A mi külön érdekes viszont, az a magyarázat. Ki mivel indokol.
Itt van példaként a mi derék Toncsink, aki nem csak hatalmas vagyonosodást villantott, de a magyarázata is lenyűgüző.
A dolog azon része sem piskóta, hogy – hic & nunc magával a kamu és indokolatlan ürüggyel nem foglalkozom – „az általa jegyzett elektronikus aláírási szabadalomból” megnégyszerezte a bevételét!! =))
Azonban ennél is elképesztőbb az az érv, hogy „a válását követően minden ingatlanát és ingóságát értékesítette”! Ami az egyértelmű fogalomzavaron túl is nagyon pikáns tekintettel arra, hogy még megvoltak az ingatlanai igencsak csekély értékre becsülte az értéküket.
Persze felmerül a kérdés, hogy mindezt rendben leadózta –e??? Vagy tanult a retardált dagadt törpétől és elsummantotta ezeket a hatalmas értéktöbbleteket? Ahogy én a NAV-ot ismerem nekik nem tűnik fel a kirívó ellentmondás a vagyon-nyilatkozat és a bevallása között!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.