A humánminiszternek már a vele egy háztartásban élők felsorolásába beletört a bicskája, a volt miniszterelnök-jelölt egyéb tárgyakat birtokol. Zsigó Róbert falinaptárat kapott ajándékba, Vadai Ágnes egy egész közösségi közlekedést juttatásként. Matolcsy Györgynek fia született, a vezető politikusok imádják a lakossági szuperállampapírt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Még szép, hogy a vezető politikusok IMÁDJÁK a lakossági szuperállampapírt, ukázba kaphatták, mert azt írja valahol az újság, hogy őfélesége abból brennöli le a külföldi adósságot, miközben a kódisok a tisztességes temetésre gyűjtenek, nehogy má rászoruljanak a keresztény atya évek óta tologatott szociális temetésére, amikor csupasz kézzel temetheti 2021-től az unoka a nagymutert, vagy fordítva:
.
www.google.com/search?q=Szoci%C3%A1lis+temet%C3%A9s+elhalasztva&oq=Szoci%C3%A1lis+temet%C3%A9s+elhalasztva&aqs=chrome..69i57.9443j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------
.
Emigyen:
.
----- A sírásás a legkeményebb sport
.
www.youtube.com/watch?v=DKt7G7zYMbE
.
Gyakorlatban:
.
www.youtube.com/watch?v=ixKbEcpoQVA
.
Csak úgy jutott fejembe!
.

.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.