A szélsőjobb által becsület napjának nevezett vonulás tiltása helyett alternatív túrát vezetne a történész február 11-én, a kitörés napján. Erről is beszélt a HVG-nek adott interjújában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orsósorbánnak az a szerencséje, hogy nem a 40-es években élt, mert a lágerekben volt cigány barakk is, ott jól mutatna a felcsúti kiccsalád' Eközben a mi gatyánk' mozgalom a FideSS tagjait nevezi Európa hőseinek. Bencsik elvtárs, a munkásőr, SS-rajongó fideszes, micsoda kombináció. „Vérükből új hajtás sarjad” meg „Dicsőség a Waffen SS-nek”, meg könnyes szemmel idézgetni Otto Wöhler tábornokot, hogy „Tiétek segítő kezünk, bajtársak, kik áttörtétek a Budapest körüli gyűrűt! Üdv és hűség a Führernek! Üdv Magyarország Nemzetvezetőjének!” Gondolkodó ember ilyenkor elképzeli a saját, halomra lőtt gyerekeit mindenféle egyenruhákban: SS, Néphadsereg, Vörös Hadsereg, a halottnak már mindegy. A gyászolónak már mindegy. Gondolkodó ember ilyenkor elhallgat, és felfogja, hogy semmiféle történelmi faszfejnek és hadseregének nem jár dicsőség és hűség. Gondolkodó ember tanul a történelemből. Gondolkodó ember a hülyegyereke szájára ver, ha az olyanokat dumál, hogy de jó lenne valami fegyveres konfliktus megint, az majd megtisztítja az akármilyen országot a tökmindegy kiktől, és dicsőséget hoz. Gondolkodó ember esetleg, ha a hülyegyereke szájára verni mégsem akar, előveszi a családi fotóalbumot, és megmutogat benne néhány néhait, akik pont erre a mentalitásra faragtak rá… esetleg csak ártatlan civil áldozatként, vagy besorozottként. Gondolkodó ember? Van itt még ilyen?!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/kitores.jpeg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Nem az ingerküszöb lett alacsonyabb, már a küszöb is megszűnt.
kokopelli
@relatív: ..a saját életüket védték,és leß@arták,hogy egy Budapest a földdel egyenlő lesz!Az orosz "hordákat"
megelőzték évekkel azelőtt a "német & tsa" mocskos hordái a másik irányba!! Nekik csak az volt a fontos,hogy a
nyugati erők előbb foglalják el Németországot mint a "ruszkik"!.(.kiegészítés: "Wehrmacht" ( 2-szer "h"-val) a teljes
német haderőt jelentette!
RonaGyuri
a bugyuta NER-társakra igaz: "„Azon a napon, amikor a bűn az ártatlanság képében tetszeleg, érdekes áttétel folytán az ártatlanságot szólítják fel önigazolásra.”"
Ezt a derék Zsóti irta a minap! Az egy dolog, hogy azt állította, hogy Camus-tól vette, de csak egy gagyi állítólagos idézetgyűjteményből, ráadásul jellemzően a műveletlenségére azt is állította, hogy 10évvel a halála után írta volna!
kokopelli
@RonaGyuri: A kormánymédia akkorát fordíthat a "történelmen" amekkorát akar (a 180° az etalon náluk)
mert lesz akik hírdetik! Az öreg szivaros angol megmondta,hogy "a történelem az amiben az utókor megegyezik"
A fidesz megegyezett! Pont!
silber13
@Shikari: Ey fenét voltak ezek hősök, mindegyik a túlélésért verekedett és az első adandó alkalommal eszement módon megpróbált " kitörni az akkor már halálos gyűrűből.Persze, nem sikerülhetett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.