Alig ismert tanárszervezetek méltatják az anyagot, az egyik NAT-író szekértőként dicséri magát, egy Facebook-oldalon a kritikus történelemtanárok ellen uszítanak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem lenne egyszerűbb rögtön az 1600-1700-as évek oktatáspolitikájához visszatérni?
Az akkori kor oktatási szinvonalán képzett gyerek tud kapálni, kaszálni, robotolni az orbáni és baráti földeken Kötelezni az egyházi adó és tized, valamint a kapcsolódó kötelességek teljesítésére is.És visszaállítani a csendőrséget is, hogyha pofázni merne, legyen aki rögtön pofán is vágja.
Hogy hülye? De legalább nem járatja a száját.
Ez lenne a szép és sikeres orbáni oktatáspolitika. Hülye, tanulatlan, terror alatt tartható köznép.
fahrenheit451
Most már egyértelmű Orbán célja: A magyarok teljes élhülyítése, és visszalövése az ókorba (a sötét középkornál nem állunk meg, mert ott nincs megálló a hármas metró vonalán, te fideszes gyökér/gyík/ember)

Elvárás: Beszélő szerszám vagy? Jó - te manuálisan digitális mechanikus gép/szörny/iszony.
namihami
@fahrenheit451: Az ókort ne említsd, mert rögvest a hideg veri ki az orbáni oktatáspolitika összes szintjét.
Az ókor az egyiptomi, arab és hasonló kultúrák ideje volt (matematika, geometria, művészetek, stb.) . Attól a frász törné ki őket.
Viktorunk álma a ""sötét középkor"", a katolicizmus, az autodafé, a máglya és társai. Ha még az Unio pénzét is megkaphatná, rögvest a teljes országot bekeretezné és bevezetné az orbáni időszámítást, ami 1500-zal indulna. És visszafelé számolnánk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.