Várhatóan 2020 végére eltűnik majd a ma ismert trappista sajtok jó része a boltok polcairól. Várhatóan 2020 végére eltűnik majd a ma ismert trappista sajtok jó része a boltok polcairól. Az év végén ugyanis már életbe léphet az a szabálymódosítás, melynek értelmében a trappista sajt előállításához sokkal szigorúbb kritériumoknak kell megfelelniük a gyártóknak, mint azt sokan manapság teszik. Szakértőkkel beszélgettünk a trappista sajt magyarországi jövőjéről, az árak várható alakulásáról, valamint arról is hogyan lehet megugrani a magasabb minőségi elvárás követelményeit.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sajt??? Ne már!

Ezek csak sajtnak csúfolt gumicukor vagy rágógumi állagú ízetlen szarok

Azt írja az újság, hogy „Kisöprik a magyar boltokból a közismert trappista sajtot”. Az illetékesek igencsak finoman fogalmaztak: „bár az élelmiszerbiztonsági elvárásoknak megfelelnek a termékek, a kulináris élvezetükkel azért a hazai fogyasztóknak is sokszor meggyűlt már a baja”. Értsd egészségkárosító hatásról egyelőre nincsenek adatok, hacsak az elképesztő árak láttán bekövetkező infarktus szerű hatásokról nem beszélünk. Hogyan? Hogy túlzás infarktusról beszélni? Ha ezen ízék esetében lehet trappistáról vagy egyáltalán sajtról beszélni, akkor ez egy csöppet sem túlzás! =))
simmering73
Régi szar lesz új lapáton, dupla áron.
Sámannus
Most mi van benne hónaljmocsok attól büdös?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.