Jelentős mértékben, 2018 végéig 6093 milliárd forinttal nőtt az állami vagyon, az adósságállomány pedig évről-évre kisebb – fejtette ki Varga Mihály pénzügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. A tárcavezető rámutatott, a magyar gazdaságpolitikáról folyamatos a vita, amelynek lényege, hogy milyen összetevői vannak a növekedésnek. Azok a hangok már kezdenek elhalkulni – fűzte hozzá –, amelyek arról szóltak, hogy csak az uniós források növelik a magyar gazdaságot. Ha ez így lenne, akkor valószínűleg minden kelet-közép-európai ország gazdasága nagyjából hasonló mértékben növekedne. Ehhez képest, Lengyelország gazdasága kicsit több mint négy százalékkal nőtt tavaly, Szlovákiáé és Csehországé kettő és 2,5 százalék között, míg Magyarországé több mint öt százalékkal – mondta Varga Mihály.„Tehát miközben nem adósodtunk el, nem vettünk fel hiteleket, miközben az uniós forrásokat (...) hatékonyan használjuk fel, (...) az állami vagyont is tudtuk gyarapítani" – mondta.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Anyukád és a Holdudvar bankszámláján ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Aszongya Miska.." ...nem vettünk fel hiteleket..."" :):) :):):):) ???
kereső
„Tehát miközben nem adósodtunk el, nem vettünk fel hiteleket,"- Mihály add vissza a könyvelői papirodat. Megsúgom-hogy a letelepedáési kötvény is hitel, meg az állampapir kibocsájtás is hitel, meg a pkas2 is, meg a kinai vasúzépitési is.
Ha jól rémlik, akkor nem csak letelepedési kötvényt bocsájtottatok ki, hanem yüan állampapirt, meg yen allapút is. Ezek nem hitelek???
Na kérem igy igaz a többi szólam is.
Sámannus
Ha meggondoljuk az az állami tulajdon nem hozza a pénzt hanem viszi, akár az ablakba is kirakhatod. Azért mert az iskolát kórházat, közművet, vagy a Mátra erőművet államosítod kár marhaságot pofázni. Ami hozza a pénzt azt meg elhazudod, hogy van. amikor az Uníót mocskoljátok pontosan arról nem pofázol, miért nincs szükség kölcsönre, és mit csináltok azzal, amit egymásközt marcangoljátok szét. Szétlopjátok az Akadémiát, a múzeumokat,
Azzal nem dicsekszel, hogy közben megalázó az oktatás, a gyógyítás helyzete.
@Clavigo: A szuper állampapírral ütik ki a költségvetés fenekét.
Eladott Ország
Bártfai-Mager Andrea van az első helyen, a havi ötmilliós átlagfizetésével. Számos állami cég tartozik hozzá, miniszterként ő gyakorolja a tulajdonosi jogokat többek között a Magyar Villamos Művek, a regionális vízművek, a regionális közlekedési központok, valamint a Volánbusz, vagy a Szerencsejáték Zrt. fölött. Talán emlékeznek arra, amikor százmilliós adóhátralékot felhalmozó cégháló működött rózsadombi lakásán, aztán egyszer csak lekerült az Orbán-kormány fejlesztési miniszterének neve az ingatlanról. Tehát: a nemzeti vagyonért ez a zavarosban élvezkedő ember felel. Nagyon bölcsen, ugye? A rohadt életbe, hogy ez az egész fideszes burzsuj banda, mindig csalással, lopással, sumákolással érvényesül. A bölcs Orbán és kiválasztottjai. Bártfai-Magert kell megtenni vagyonkezelőnek, hisz ő már felvillantotta a tehetségét más vagyonának eltüntetésében. Ugyebár rablóból lesz a legjobb pandúr, prostiból, a legjobb háziasszony. A franciáknak is hogy bejött, hogy a fegyencként kezdő Vidocq-t megtették Párizs rendőrfőnökének.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/l%C3%A9vaij%C3%B31.jpg
A Bártfai volt apucija ellen azóta elfogatóparancs van kiadva, költségvetési csalás miatt.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--fIupJNJZ--/h_816,w_1160/7O55lLW6j7efCG8ds.jpeg
Eladott Ország
Akár kell nekünk a Mátrai Erőmű, akár nem, az állam megvásárolja. Pontosabban a magyarok, hiszen a számlát az adófizetők állják, nem pedig Orbán Viktor vagy Gulyás Gergely. A Mészáros Lőrinc által birtokolt, az ország energiatermelése szempontjából második legfontosabb erőmű az oligarcha kezében nem vált arannyá, sőt: veszteségessé vált. Annak ellenére történt ez, hogy egyébként Mészárosék minden fillért kivettek a cégből, nehogy már bukás legyen végül a dologból. Az erőművet azonban nem lehet veszni hagyni, az állam azonnal lecsapott rá és bejelentkezett mint vásárló, ezzel kihúzva Mészárost és csapatát a pácból. Hogy ehhez mit szólnak azok, akik nem mellesleg kifizetik a felvásárlást? Hát őket épp elfelejtették erről megkérdezni. Minő véletlen. Önnek is joga van tudni:
ellenzek.net/wp-content/uploads/2020/02/84008730_2815988261795639_9171156581839011840_o.jpg
Balaton eladva: A strómannak és a nemzet vejkójának:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/82279156_192399145488745_5961084491366662144_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=KyiUhiOTO_kAX8W4jz0&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=808d25b22efd9f9e6c6b37a856bf6a46&oe=5E96DCC9
Sámannus
@Eladott Ország: Azok után, hogy a vörös iszap katasztrófát idéző környezetkárosítást okozták, megmentik a szarházikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.